Hur man ställer upp Pandora med Amazon Echo

Amazon levererar kontinuerligt funktioner till sin Echo SmartSpeaker-enhet nästan varje vecka. En av de nyligen tillagda funktionerna är Pandora-integrationen. Så här är det enkelt att konfigurera ditt Pandora-konto med ditt Amazon-eko.

Pandora för Amazon Echo

För att få saker att rulla måste du ha Amazon Echo-appen som finns tillgänglig på iOS, Android, Amazon Fire-enheter.

Välj hamburgermenyn i övre högra hörnet och välj Pandora från listan och välj Länk ditt konto nu . Därifrån skapar du ett Pandora-konto om du inte har en, eller välj Jag har ett Pandora-konto och loggar in med ditt email och lösenord.

Därefter kommer din Pandora att vara associerad med Echo-appen och din lista över stationer kommer att visas. Välj bara vad du vill spela till ekot. Från appen kan du styra uppspelning, volym, kolla in albumkonst, växla mellan stationer och skapa nya.

En annan sak du kan göra senare är att säga "Alexa Play Pandora" och hon kommer ta den sista stationen du lyssnade på och börja spela den.

Om du är på din dator och Echo är inom earshot, kan du styra Pandora via Echo webbgränssnittet.

Här är en titt på albumet som spelar skärmen ser ut via webbgränssnittet. Jag måste säga att Pandora-appen för Amazon Echo är snyggt byggd.

Amazon meddelade den här veckan att det säljer Amazon Echo SmartSpeaker för 179, 99 dollar i USA och ingen inbjudan krävs. Ett par av oss här har en, och ger det höga betyg.

Det läggs ständigt nya funktioner till, som denna Pandora-integration, och som fler funktioner kommer till ekot fortsätter vi att täcka det.

Har du ett eko? Om så är fallet, låt oss veta vad du tycker om det hittills och vad dina favoritfunktioner, tips och tricks finns i kommentarfältet nedan.