Så här ställer du in standard Amazon Echo Streaming Music Service

Amazons Echo-modell av Smart Speakers (Echo, Tap and Dot) med Alexa som din digitala assistent fortsätter att bli bekvämare. Standardmusiktjänsten är Amazon Music.

En av de extra funktionerna du kanske inte är medveten om är möjligheten att ställa in standardmusiktjänsten till Spotify eller Pandora.

Ställ in Echo Default Music Service

Processen med att ställa in standardströmmingstjänsten är en enkel affär. Starta Echo-sidan på webben eller Amazon Echo-appen på din mobilenhet och starta Inställningar> Musik och media under Kontotsektionen.

Hitta sedan alternativet "Välj standardmusiktjänst" och välj sedan Spotify eller Pandora som standardstation.

Detta är en praktisk funktion om du glömmer att säga "Spela (valfri musik) och prata inte" på Spotify eller Pandora "i slutet. Om du inte anger den särskilda tjänsten kommer den att spela Amazon Music som standard.

Om du är en Spotify-abonnent eller vill ändra standardtjänsten gör det mycket enklare och mer anpassningsbar, så du får inte pengarna till att prenumerera.

Äger du ett Amazon Echo? Vad är dina tankar om det eftersom det fortsätter att få funktioner? Lämna en kommentar i avsnittet nedan och berätta din erfarenhet.

Också se till att kolla in våra arkiv för mer tips och tricks för Amazon Echo.