Microsoft Office Apps för Windows 10 Preview Now Available

Idag meddelade Microsoft att de nya touch-första versionerna av Word, Excel och PowerPoint för Windows 10 Technical Preview-användare finns tillgängliga. Dessa nya versioner fungerar över alla typer av enheter och skärmstorlekar på alla enheter som kör Windows 10.

Dessa är förhandsgranskningsversioner av Office-apparatens nya stil och finns tillgängliga för Windows 10 Technical Preview build 9926 som innehåller den nya Windows Store-beta. Det enklaste sättet att jag kunde hitta dem var att söka efter "Office Preview" snarare än varje app med namn.

Det fanns en fråga tidigare idag, men det verkar som om det var svårt för människor att faktiskt ladda ner programmen. Microsoft bekräftade problemet och säger att det är dags att fixa klockan 10:30 i morse.

Jag kunde äntligen ladda ner dem i kväll. De skulle inte ladda ner tills de valde dem från den nya butiken och sedan starta om datorn.

Jag ska börja testa dessa på en Lenovo Flex 2 15 som är en konvertibel bärbar dator med beröringsförmåga. En sak som du kommer att märka om dessa appar precis utanför flaggan är på bandet. Målen för kommandon och funktioner är väl åtskilda och mycket lättare att komma åt med ett finger.

Vi rapporterade förra veckan om en video från Microsoft som visar de nya Touch-First Office-apparaten. Och nedan kan du se det nya Word och PowerPoint i åtgärd vid det evenemang som Microsoft höll förra månaden.

Windows 10 PowerPoint-demo:

">

Windows 10 Word-demo:

">

Vi börjar testa dessa förhandsgranskningsversioner på olika systemtyper och har mer för dig senare.

Om du har använt de nya förhandsgranskningsapparna, lämna oss en kommentar och berätta vad du tycker om dem. Eller ännu bättre, gå med i konversationen om detta och den fortsatta utvecklingen av det nya operativsystemet i våra Windows 10-forum.