Så här sparar du Outlook.com-e-postmeddelanden till Microsoft OneNote

Förra gången jag använde Microsofts Outlook-skrivbordsklient var heltid runt 2007, sedan dess har jag blivit en webmail-junkie. Microsoft realiserar förmodligen för de flesta användare, en webbmail tjänst som Outlook.com skulle vara tillräcklig med sina tydliga fördelar som mycket lagringsutrymme och tillgång till ditt mail från vilken enhet som helst som är ansluten till webben. Det betyder inte heller att det finns begränsningar på tjänsten.

Helt sedan dess rebranding har Microsoft fortsatt att uppdatera och förfina Outlook.com med funktioner och funktioner som gör den till en av de bästa webbmailtjänsterna där ute. En ny funktion som jag upptäckte är möjligheten att skicka dina e-postmeddelanden till Microsofts populära noteringsprogram, OneNote.

Spara e-post till OneNote

För att ställa in detta, logga in på Outlook.com välj ett e-postmeddelande, högerklicka på det och välj Spara till OneNote .

En dialogruta kommer att dyka upp på skärmen så att du kan välja en befintlig sektion eller skapa en ny. När du har gjort det, klicka på Spara, och det är det.

Om du vill se avsnittet i OneNote, starta det från listan över tjänster.

Välj sedan din anteckningsbok, klicka på sektionen och du kan se din nyligen sparade anteckning.

Som du kanske vet kan du få tillgång till OneNote och många andra tjänster från populära plattformar som iOS och Android, vilket håller din information synkroniserad. Detta är en praktisk och välkommen funktion uppdatering. Kolla in det och låt oss veta dina tankar i kommentarerna nedan.