Så här postar du Facebook uppdateringar till Twitter automatiskt

Om du marknadsför inlägg på din blogg till fans av din Facebook-sida kan det vara irriterande att du måste öppna Twitter bara för att lägga upp samma innehåll igen. Så här skickar du dina Facebook-inlägg automatiskt till Twitter och sparar tid i processen.

Vi har täckt andra tjänster och appar som kommer att få samma inlägg runt på sociala nätverk som Google+, Facebook och Twitter. Men den här metoden är inbyggd i Facebook, och allt du behöver göra är att aktivera det.

Facebook-inlägg till Twitter

Detta är inte begränsat till Facebook-sidor. Du kan också länka din personliga Facebook-sida till ditt Twitter-konto. Se också till att du är inloggad på ditt Twitter-konto för att detta ska fungera.

Börja med att gå till den här länken och du kommer fram till följande sida. Om du vill länka ditt personliga konto till Twitter klickar du på den gröna knappen "Länka min profil till Twitter". Eller välj alternativet "Länk en sida till Twitter".

Du får en lista med din profil och sidorna du hanterar för närvarande. Klicka på knappen Länk till Twitter bredvid var och en du vill länka till.

Godkänn sedan appen.

Du kommer då att returneras till Facebook och sidan kommer att meddela dig att din sida har blivit länkad.

En sak som behöver göras nu. Bläddra tills du hittar den sida du länkade och välj de uppdateringar du vill ha publicerat på Twitter. Till exempel kanske du vill lägga upp statusuppdateringar och foton, men inte händelser.

Det är allt det finns! Nu när du skickar på Facebook, kommer innehållet du har valt automatiskt att publiceras på Twitter också.

Om du gillar att få samma budskap ut på båda populära sociala nätverk, gör det definitivt ett försök och låt oss veta vad du tycker om det.