Google introducerar en GROOVY ny funktion - Prioriterad inkorg för Gmail

Google har gjort en hel del förändringar kring sina tjänster, nyligen som det stora 4K-videoformatet på YouTube och tillägget av VOIP i Gmail. Idag har Google ännu en ny funktion att presentera för oss - Prioriterad inkorg för Gmail.

Prioriterad inkorg fungerar som din egen personliga e-postsekreterare - det bestämmer vilken typ av prioritet som ska tilldelas varje e-postannons, sedan tar det viktiga e-mailet uppmärksamhet medan du bära saker som det är lärt sig inte är lika viktigt (till dig). För att prova Beta-versionen av tjänsten är allt du behöver göra genom att klicka på knappen Prioriterad inkorg längst upp efter att du har loggat in i ditt Gmail-konto. Beviljas att tjänsten fortfarande rullas ut saktar den till alla GMAIL-användare, så om du inte har den nya Prioriterad inkorgen kan du behöva vänta några dagar för att se den. Lyckligtvis när jag loggade in, hade jag det så det betyder att jag kan dela den med allt du groovyReaders!

Hur fungerar det?

Tjänsten kategoriserar e-postmeddelanden i viktiga, mindre viktiga och medverkade. Google förutser automatiskt vilka e-postmeddelanden som är viktigare för dig baserat på vilken du läser oftare och som du svarar på. Tjänsten fungerar verkligen överraskande bra. Jag blev förvånad när Google verkligen tog fram det viktigaste e-postmeddelandet för mig längst upp i listan.

Tjänsten har också en mängd olika alternativ och inställningar också. Vad jag tyckte mest intressant är att du faktiskt kan åsidosätta spamfiltret och ställa in Gmail för att leta efter viktiga e-postmeddelanden, även i det filtrerade mailet.

Tjänsten fungerar verkligen enkelt och om Google gör ett misstag kan du även organisera din Prioriterad inkorg själv.

Så fortsätt och berätta vad du tycker om Tänk på den nya Prioriterad inkorgen i Gmail och stanna hos oss för fler Google Nyheter och uppdateringar. Här är en video från Google som granskar funktionerna och processen också.