Sälj din integritet till Google för 25 dollar!

Fick inget att dölja? Vill du dela allt du gör på internet med Google? Har $ 25 för att dela de webbplatser du besöker och hur du använder dem låter som en bra affär? Om svaret är ja kan du registrera dig för Googles skärmvisa projekt.

Men inte för tillfället, som Google är "överväldigad av intresset". Om du registrerar dig i utbyte mot att dela dina uppgifter med Google får du upp till 25 dollar i presentkort för Amazon. Du får det första certifikatet när du registrerar dig och installerar webbläsarutvidgningen (för Google Chrome, förstås) som används för att samla in data, varav en var tredje månad ingår du i programmet (upp till $ 25).

Och i det lilla trycket säger Google inte vad som kommer att hända med denna kompensation eller om det kommer att fortsätta efter de första 12 månaderna, beroende på forskningsresultaten.

Du skulle tro att ingen skulle dela med sig av informationen för en så liten summa, men tänk på att abonnemanget är stängt, tänk igen. Det måste finnas många människor där ute som inte bryr sig om deras integritet och är villiga att ge upp det, så länge de får något i gengäld.

Enligt TG Daily är syftet att övervaka all internetanvändning i hushållet. Detta görs via en router som övervakar alla dessa enheter. Routern, kallad "The Screenwise Data Collector", erbjuds gratis.

Det blir intressant att se var detta går. Och om du planerar att vara en del av det här är jag säker på att registreringar öppnas snarare än senare.

Medan du väntar kanske du vill skydda dina Firefox-lösenord med ett huvudlösenord.