Så här markerar du Outlook-e-post som inte skräp

Ibland får du e-post i din inkorg som är felaktigt markerad som skräppost, även om det inte är det. Så här säger du till Outlook att e-postmeddelanden som är märkta som skräppost inte är skräp.

Nyligen har jag satt upp min Outlook Kalender för att skicka meddelanden till viktiga händelser. Jag hittade emellertid dem i min skräppostmapp. Tja, det är verkligen irriterande, och ibland får du e-postmeddelanden som är helt legitima och skickas till skräppost-mappen.

För att säkerställa att de läggs i din inkorg, klicka på mappen Skräppost. Högerklicka sedan på meddelandet märkt som skräp och välj Skräp >> Inte skräp från snabbmenyn.

Markera som inte skräp-rutan kommer upp. Kontrollera Alltid lita e-post Från [email protected] och kolla din e-postadress nedanför. Klicka på OK. Meddelandet flyttas till din inkorg och blockeras inte igen som skräp igen.

Det är allt som finns där. Om du vill ha en annan metod för att se till att du får e-post, kolla hur du lägger till e-postkontakter manuellt eller automatiskt i Safe Senders List.