Microsoft släpper ut Windows 10 Preview Build 16294 för PC

Microsoft på onsdag rullade ut Windows 10 Förhandsvisa Bygg 16294 till Insiders i Fast-ringen. Detta är den andra utgåvan den här veckan som kommer på höjden av Preview Build 16291 som släpptes på tisdag. Företaget befinner sig i utvecklingsstabiliseringsfasen för Fall Creators Update, som kommer att rulla ut till alla 17 oktober 2017. Sedan det datumet ligger precis runt hörnet, rullar företaget nya byggnader till Insiders i snabb takt.

Förhandsgranska Windows 10 Insider Build 16294

Som vanligtvis är det med byggande som leder fram till den slutliga versionen, finns det inga nya funktioner. Denna byggnad innehåller mestadels buggfixar och generella förbättringar under huven. Här är en lista över de korrigeringar som du kan förvänta dig i den senaste byggnaden enligt Dona Sarkars meddelande:

  • Denna byggnad har åtgärden för felet som orsakade att vissa Surface Pro 3-enheter hamnade i ett "ostartbart" tillstånd där Windows OS inte laddas och det verkar fastna på en "spinning dots" -skärm. Efter installationen av denna byggnad borde Surface Pro 3-enheter inte längre komma in i detta tillstånd. Om du har en Surface Pro 3 i dåligt skick - följ instruktionerna på detta forumpost för att få igång.
  • Vi löst ett problem på nederländska byggnader där explorer kunde gå in i en kraschslinga om en app-begärd nedladdningsanmälan kom upp från OneDrive.
  • Vi fixade ett problem där expand.exe inte kunde utöka CAB-filer som innehöll japanska tecken i filnamnet.
  • Vi fixade ett tävlingsförhållande som kan leda till att fönsterhalten är transparent (men visar fönstret) eller inaktuellt när du har löst upp ditt skrivbord.
  • Vi löst ett problem som resulterade i att vissa Insiders ser fel 0x800B010C när de försöker uppgradera till de senaste flygningarna.

Dona noterar också att den här byggnaden rullar ut, kanske inte är tillgänglig för alla samtidigt. "Denna byggnad kanske inte är tillgänglig för alla då den rullar ut så var bara tålmodig", skriver Sarkar. Det här är förmodligen en bra anteckning för att inkludera eftersom det var problem att bygga 16288 ut till alla under en kurs på några dagar.