Låt Android se ut som Windows Phone med Launcher 8

Har du en Android-enhet och älskar apps och frihet plattformen ger dig, men å andra sidan, du gräver verkligen Windows Phone-gränssnittet? Med den gratis appen Launcher 8 kan du få det bästa av båda världarna - Android-funktionalitet och Windows Phone-gränssnittet.

Launcher 8 gratis (falsk wp8)

Launcher 8 gratis (falsk wp8) - det här är laddarens fullständiga namn - är en av de mest intressanta idéerna jag någonsin har sett på Android hittills (och tro mig, jag har sett en hel del). Den här lilla startprogrammet låter dig göra din Android-smarttelefon till något som du kan svära är en Windows Phone (åtminstone vid första ögonkastet). Mer än så ser det inte ut som en Windows Phone; Det finns många sätt att det faktiskt känns som Windows Phone.

När installationen är klar kommer du att bli ombedd, om du vill ställa in den som startprogram, inte på engelska.

Då måste du bekräfta saker med Android-systemet. Jag föreslår att du trycker på alltid knappen när du bestämmer dig för Launcher 8, annars kommer du fortfarande att få frågan.

Då får du en kort lektion om hur man spelar med plattor. Om du någonsin har använt en Windows Phone är likheten av Launcher 8 förvånande. Kakelplattorna kan ändras - bara lång tryck och välj din kakel storlek på samma sätt som i Windows Phone 8.

Genom att skjuta fingret åt höger till vänster visas din lista över program och långtryckande en av dem gör att du kan göra den till en kakel.

Det är som att ha Windows Phone 8 med Android-appar, men det är bara för huvudtemat. Om du skjuter fingret åt vänster till höger visas en ny uppsättning alternativ och, precis som för någon annan startare, kan du hitta andra teman för det - det finns ganska många, men vissa finns på andra språk. Om du trycker på menyn Inställningar kan du även redigera temat och spara resultaten.

På tal om andra teman hittade jag en som kallades röd, som ser mycket Nokia-stil ut. Oddly enough, rakt fram till vänster förde upp en meny som såg mycket Android-ish. Jag antar att det är allt i temat ...

Launcher 8 gratis (falsk WP8) har också en betald version (det kostar $ 2, 58) med fler funktioner, men jag hittade den fria också mycket roligt också.

Jag tänker faktiskt på att hålla det ett tag, bara för att lura vänner att tro att jag har lyckats installera Windows Phone 8 på min Android-smarttelefon.