Så här installerar du LastPass på Windows 10-årsjubileumsuppdatering

Som vi tidigare rapporterade kommer LastPass-tillägget för Microsoft Edge i Windows 10. Den dagen är slutligen här, men du måste köra den nuvarande versionen av Preview för Windows Insider, som för närvarande bygger Build 14361.

LastPass Extension för Windows 10

Även om detta inte är den slutliga versionen av Windows 10 ganska ändå, ligger det precis runt hörnet. Så om du är en användare av den populära lösenordshanteraren och har väntat evigt för att få det i Edge när årsdagen uppdatering släpps, kan du få lugnet och veta att det kommer att vara klart ur lådan.

Här ser vi hur du installerar det på förhandsgranskningsversionen av årsdagen. processen bör vara nästan identisk när den slutliga versionen släpps till alla i sommar.

Klicka på ellipsen (alternativ) i övre högra hörnet och välj Utökningar> Få tillägg . Det tar dig till Windows Store, hitta LastPass och börja installera den.

När det är klart att gå, fortsätt och logga in för att börja använda det. Om du är bekant med LastPass fungerar det precis som du förväntar dig i Chrome och Firefox med många inställningar. Du kan också aktivera alternativet för att visa LastPass-knappen bredvid adressfältet.

Jag är en stor förespråkare av det och har varit oroligt väntar på sin ankomst. Faktum är att jag inte har kunnat använda Microsoft Edge som min heltidsbläsare eftersom det inte har funnits LastPass. Men nu när det är här, är det mycket mer troligt att byta från Chrome.

Detta är också ett bra steg mot Microsofts nya webbläsare och bör öppna dörrarna för att skapa fler av de populära tilläggen som läggs till snart.