Så här ökar du maximala förluster i PowerPoint 2010

Att göra en presentation i PowerPoint handlar om design, och liksom vad som helst relaterat till design, skrapar du många idéer och ersätter dem med något mer passande. Med det sagt är Ångra funktionen troligen en av dina bästa vänner när du använder PowerPoint. Utan ångra, hur skulle du testa ut nya utseende men kunna snabbt byta tillbaka till originalet om någonting går haywire eller slutar se hemskt ut? Låt oss öka hur många gånger vi kan slå på ångraknappen!

Steg 1

I PowerPoint 2010, klicka på filbandet och klicka sedan på Alternativ .

Steg 2

Klicka på fliken Avancerat och ändra Ändra högsta antal undos- rutan till ett högre antal som. I exemplet nedan ställer jag in det på 50. Klicka på OK för att spara ändringar och avsluta.

Gjort!

Nu kan du göra upp till 50 misstag i rad medan du använder PowerPoint! Förhoppningsvis behöver du aldrig ångra så mycket! Det här kan vara användbart om du någonsin behöver återgå till en äldre version och du har inte säkerhetskopierat tidigare revisioner genom att läsa den här snygga tipset med hjälp av dropbox för säkerhetskopieringskontorets tempfiler.