Gör Alexa Ha en kändis väcka dig på morgonen

Det finns en uppsjö av kompetenser från tredje part för din Echo-enhet och Alexa som du kan lägga till för att utföra olika uppgifter. Amazon skickar emellertid ständigt ut uppdateringar som ger den nya funktioner.

En av dessa funktioner är möjligheten att ställa in ett larm för att få en kändis att vakna upp i stället för generiska pipande ljud. Och ännu bättre, det behöver inte lägga till en annan skicklighet. Vid det här skrivandet finns det bara en handfull kändisar att välja bland, inklusive Dan Marino, Jason Schwartzman, Alec Baldwin, Casten från Amazonas originalutställning Grand Tour och Missy Elliott. Förhoppningsvis kommer det att bli fler kändisar tillagda i år.

För att konfigurera det måste du använda Alexa appen för Android, iOS eller Alexa webbgränssnittet. I det här exemplet använder jag Android-appen, men processen är nästan identisk på de andra plattformarna.

Alexa: Ställ en kändis som ditt larm

  1. Starta Alexa-appen och gå till Timers & Alarms . Välj sedan fliken Larm och sedan Hantera larmvolym och standardljud.

2. Under Meddelande Ljud trycker du på Alarm. Sedan på nästa skärm peka på kändisalternativet.


3. Nu kan du välja den kändis som du vill ställa in som standard varje gång ditt alarm slås av. Varje känd namn du väljer spelar vad de säger när larmet släcks. som hjälper dig att välja den perfekta. Även om du inte vill använda ett celebljud, är det värt att lyssna på var och en för skojs skull.

När du följer stegen som beskrivs ovan ställer du in det ljud du väljer som standard. Så det är värt att nämna att du kan ändra ljudet varje gång du ställer in ett larm. Tryck bara på Alarm Ljud och det tar dig till listan över ljud du kan välja, inklusive kändisar. När du har valt ditt val, se till att spara ändringarna.

För mer om snygga saker som du kan göra med Alexa, kolla in vår lista över Alexa påskägg och även vårt arkiv av Echo-artiklar.

Äger du en Amazon Echo Device? Ge den här roliga funktionen ett försök och meddela vad du tycker i kommentarerna nedan.