Amazon erbjuder fällbart tangentbord för tabletter till premiärmedlemmar på 50% rabatt

Om du är en Amazon Prime-medlem, kan du idag få 50 dollar av Microsofts universella hopfällbara tangentbord för tabletter (inklusive iOS, Android och Windows).

Microsoft Foldable Keyboard $ 50 Off

Tangentbordet är utformat för att fungera med iOS, Android, Windows-tabletter och telefoner. Det använder Bluetooth 4.0 gör anslutningen och är utformad för att vikas upp för enkel resa.

Enligt Amazon:

Skickas från och säljs av Amazon.com exklusivt för Prime-medlemmar. detaljer:

  • Presentpapper tillgängligt.
  • Fungerar över enheter: Det universella hopfällbara tangentbordet är utformat för att fungera med iPad, iPhone, Android, Windows-tabletter och Windows Phone.
  • Ultra-tunn och lätt: Endast 5 mm tunn, den innovativa, vikbara designen passar lätt i en väska, väska eller fickan.
  • Bluetooth Smart: Ruttfri och tillförlitlig erfarenhet som använder det senaste inom Bluetooth 4.0-teknik, förbrukar mindre ström.
  • Lätt på / enkelt: Öppna tangentbordet för att ansluta till din surfplatta eller smartphone. Stäng bara tangentbordet för att stänga av det.
  • Fullt nycklar: Den fullstora nycklarna ger snabb, exakt skrivning.
  • Spillresistent design: Vattenavvisande nycklar och tyg hjälper till att skydda mot olyckor.
  • Uppladdningsbart batteri: Det inbyggda uppladdningsbara batteriet ger upp till tre månaders användning på en enda laddning.

Ett Amazon Prime-medlemskap är $ 99 / år och innehåller många fördelar, inklusive gratis två dagars leverans av varor, video och musik, och gratis obegränsad fotolagring. Dessutom har företaget nyligen lagt till en gratis Audible-prenumeration för Prime-medlemmar.

Är du en Amazon Prime-abonnent? Om du är, låt oss veta vad dina favoritfördelar är i kommentarfältet nedan.

[button link = "https://www.amazon.com/Microsoft-Universal-Foldable-Keyboard-Android/dp/B00UBGU4PY/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1474054477&sr=8-1&keywords=microsoft+foldable+keyboard" storlek = "Stor" färg = "röd"] Köp på Amazon [/ knapp]