Hur får du gratis BingTones från Microsoft

Ok, jag vet att det här inte är en typisk How-To artikel. Men jag kunde inte bara motstå. Det visar sig att Microsoft vill binga din telefon. I morse släppte Microsoft 3 tre ringsignaler från Bing för din mobiltelefon. De ringer dem BingTones.

Du kan hitta länkarna här:

  • Tre Bing-märkta ringsignaler till din mobila enhet (BineTones.zip)
  • Tre BingTones för din telefon (BingTones-Internal.zip)

Båda är förvånansvärt samma 3 ringsignaler / BingTones, så min gissning är att release manager gjort ett misstag och släpptes både på Microsoft Download.

Hur som helst, efter att du hämtat dem, så här kan du installera dem på din mobiltelefon:

Hämtad från inkluderad .PDF-fil

BingTone installationsinstruktioner
BingTones är i MP3-format, så de borde vara användbara på de flesta telefoner.
Instruktioner för installation av BingTones på din Windows-mobiltelefon finns nedan. För andra telefoner, se användarhandboken. För vissa telefonmodeller, inklusive iPhone, finns det gratis eller nästan gratis programvara tillgängligt på Internet som gör att du kan installera egna ringsignaler.
Klicka här för att söka på bing.com. Instruktioner för Windows Mobile 6.x-telefoner: Så här flyttar du BingTone till din telefon
1. När BingTone är på din dator, anslut din telefon till din dator. När du är ansluten öppnas Windows Mobile Device Center automatiskt på din dator.
2. Klicka på Filhantering> Bläddra i innehållet i din telefon
3. Välj hårddisken på din telefon
4. Hitta den BingTone du hämtade till din dator och dra den till mappen Mina ringsignaler på din telefon. BingTone är nu på din telefon.
Tilldela din nya ringsignal
1. Tryck på Start på din telefon
2. Klicka på Inställningar
3. Klicka på Ljud
4. Välj den BingTone du vill använda i rullgardinsmenyn Ringtone. För att höra en BingTone, vänta bara några sekunder efter varje val.
5. När du har hittat den BingTone du vill ha, tryck på Klar.
grattis! Du har just installerat en ny ringsignal på din telefon!

Yup ... Din telefon har just blivit BING'd.