Microsoft släpper ut Windows 10 Preview Build 16299 för PC

Microsoft har idag rullat ut Windows 10 Preview Build 16299 för PC till Insiders i Fast-ringen. Det här är den första nya Insider-byggnaden denna vecka efter tre utgåvor förra veckan. Bygg 16296 som den senaste.

Microsoft är på den punkten nu där Windows 10 Fall Creators Update, som kommer att släppas den 17 oktober, befinner sig i stabiliseringsfasen. Insiders kan förvänta sig att byggnader släpps i snabb takt. Alla byggnader som släpps för de närmaste veckorna kommer att innehålla mestadels buggfixar och inga anmärkningsvärda nya funktioner.

Förhandsgranska Windows 10 Insider Build 16299

Här är en lista över de förbättringar och korrigeringar du kan förvänta dig i den senaste byggnaden enligt Dona Sarkars meddelande:

  • Vi fixade ett problem som vissa Insiders upplevde var efter uppgradering till senaste flygningar skulle deras optiska enhet inte listas under den här datorn.
  • Vi fixade ett problem där Microsoft Edge kan krascha när du rullar inbäddade PDF-filer.
  • Vi löst ett problem som resulterade i att vissa Insiders ser 0x80070005 när de försöker uppgradera till de senaste flygningarna.
  • Vi har löst ett problem där användningen av automatisk filhämtningsanmälan för att blockera en app från att hämta filer fungerade inte för UWP-appar.
  • Vi fixade ett problem som resulterade i att Windows Defender eventuellt hämtar filer som valdes för att vara online-bara efter att ha använt dialogrutan filväljare och visade miniatyrerna.

Dona noterar också att hela Windows Insider-teamet är på Ignite-konferensen i Orlando där de möter andra Insiders. "Vi är alla på att tända i Orlando denna vecka. Det har varit en sådan ära och ett privilegium att ha fått chansen att träffa er alla online de senaste åren och den här veckan har det varit enbart magisk att träffa ansikte mot ansikte ", skriver Sarkar. Idag vid evenemanget meddelade Microsoft också ett ton nytt användargränssnitt och delade förbättringar som kom till OneDrive.

Ser du fram emot att släppa Windows Fall Creators Update nästa månad eller inte så mycket? Lämna en kommentar i avsnittet nedan och låt oss veta dina tankar. Också se till att du går med i våra Windows 10-forum för diskussion om alla saker Microsoft och Windows 10.