Så här får du åtkomst till Microsofts Outlook.com Beta just nu

Tidigare i veckan meddelade Microsoft att det är en ny och förbättrad Outlook.com-beta. Företaget lovar en snabbare upplevelse och andra nya funktioner som förbättrad sökning. Beta är en opt-in webbupplevelse och rullar ut till användare under de närmaste veckorna. Men om du vill komma åt det snarare än senare, här är några knep för att börja provköra det tidigt.

Observera att om du har tillgång till betaversionen ser du följande skärm uppe i det övre högra hörnet av inkorgen när du loggar in på ditt Outlook.com-konto på webben. Det gör att du kan växla beta-upplevelsen på. Om du inte har sett det ännu, fortsätt läsa för hur du får det.

Få tillgång till Outlook.com Beta nu

För att få tillgång till beta tidigt laddar du upp Outlook.com i din webbläsare och loggar in på ditt konto. När det är laddat markerar du URL-adressen i adressfältet och ändrar det från outlook.live.com/owa/ till outlook.live.com/mail/ och trycker på Enter.

Din inkorg kommer att laddas om och du kommer att se en välkomstskärm popup som introducerar några av de nya funktionerna. Du kommer också att märka försök Beta- växlingsknappen.

Det är allt som finns där. Det här tricket kommer att fungera om du är en Outlook Premium-abonnent och ska arbeta med Office 365 Business-konton också. Observera att om du inte vill ersätta adressen / owa / delen av adressen med / mail / varje gång för att få betaversionen bara bokmärke:

outlook.live.com/mail/#/inbox