Så här återställer du Gmail-kontakter

Att bygga en tillförlitlig lista över kontakter och referenser är en viktig aspekt av något jobb, och Gmail har en inbyggd kontaktlista som synkroniseras med din telefon och till och med Outlook. Men om du oavsiktligt tog bort en viktig kontakt, eller importerade en oönskad lista med e-postadresser? Tidigare denna månad lade Google till en funktion som liknar Windows "Systemåterställning", förutom att det helt återställer kontaktlistan till en tidigare tidpunkt.

Viktigt: Om du återställer dina Gmail-kontakter kommer du helt och hållet att ångra allt du har lagt till eller tagit bort från din kontaktlista sedan destinationsåterställningen. Med andra ord, föreställ dig att du tog en ögonblicksbild av din kontaktlista vid x- tiden, återställer gör din kontaktlista precis som den var vid x- tiden. Men oroa dig inte om du återställer för långt tillbaka, kan du bara återgå till 1 minut sedan och ångra hela restaureringen.

Steg 1

Logga in på Gmail och klicka på fliken Kontakter, därifrån Klicka på menyn Fler åtgärder ▼ . Från rullgardinsmenyn Välj Återställ kontakter ...

Steg 2

Välj datum / tid som du vill återställa hela Gmail-kontakterna till. Klicka på Återställ .

Gjort!

Nu visas din kontaktdatabas och fungerar precis som den var vid den tidpunkt du angav i steg 2. Kontakter som var nyare än den angivna dagen kommer att vara borta och alla kontakter som tas bort efter det angivna datumet kommer att återställas. Medan det inte är en stor funktionuppdatering är det säkert en groovy!