Gratis WiFi vid flygplatser och Virgin America Flyg [groovyDeals]

Från och med den 10 november kommer Google under de närmaste två månaderna att erbjuda gratis Wi-Fi på många stora amerikanska flygplatser som en "semestergåva". Virgin America har gått med Google och är det enda flygbolaget som kommer att ge ut gratis Wi- Fi-tillgång under hela flygningen. Affären kommer att löpa fram till den 15 januari 2010, och flera flygplatser, inklusive Burbank och Seattle, kommer att fortsätta gratis Wi-Fi-tjänst på obestämd tid.

Att vara en vanlig resenär har det här mycket glädjande mig eftersom standard Wi-Fi-anslutning kostar dig från $ 6 till $ 15 beroende på vem bäraren är. Även om det inte verkar som mycket, för den som bara vill kontrollera deras e-post kan det vara ganska brant.

Enligt FAA kommer hundratals miljoner människor att resa under de upptagna semestermånaderna som kommer upp. Kort sagt gjorde Google bara många människor mycket mindre uttråkad medan de väntade på flygplatsen. Om du inte är bekant med WiFi, ta en titt på denna groovy artikel för instruktioner och säkerhetsåtgärder.

Det finns en fotokonkurrens!

Google håller en fotokonkurrens för alla som flyger från 16 november 2009 till 15 januari 2010! Jag har ännu inte några detaljer om vad priserna kommer att bli, men du kan anmäla dig till automatiska tävlingsuppdateringar på http://www.freeholidaywifi.com/photo-contest/.

Virgin America = Gratis WiFi på varje flygning

Jag har nyligen flugit på 10 + Virgin America-flyg, och min övergripande erfarenhet har varit väldigt groovy . Varje gång har jag alltid varit ovilliga att skåla ut extra degen för deras GoGo In-flight WiFi. Inuti ett VA-plan liknar något du skulle se på en science fictionfilm från slutet av 1990, förutom att du har din personlig tv-skärm för varje sittplats. Skärmen är utrustad med Media Platform "Red Entertainment" (som körs på Linux!), Och varje skärm innehåller även en fjärrkontroll / gamepad gömd i armstödet. Att vara en av de smartaste och billigaste flygbolagen att flyga på, ger jag den här affären två grooviga tummar upp.

Vilka flygplatser kommer att erbjuda gratis WiFi från Google?