Hulu månadsvis betalda premiumkonton för att bli en verklighet [groovyNews]

Eftersom höghastighetsinternet blir alltmer utbrett har ett ökande antal människor börjat titta på Hulu och slutat titta på kabel-TV. Problemet är att Hulu fortfarande inte har tillräckligt med funktioner för att locka alla till den mörka sidan, men med tillräcklig finansiering kan det bara vara möjligt.

Enligt LA Times planerar Hulu att starta en ny prenumerationstjänst som de kommer att kalla "Hulu Plus". Det hoppfulla scenariot är att Hulu Plus inte kommer att ändra något för redan befintligt gratis innehåll, men tanken är att inkludera ytterligare innehåll som kommer bara att finnas tillgängligt för abonnenter.

För närvarande kan du titta på en anständig mängd shows på Hulu, med visar från både offentliga nätverk som ABC, NBC och Fox till nätverk på betalda kabelkanaler som USA och Sci-Fi. Nyligen aired-visar visar de fem senaste efterföljande episoderna, och några av de äldre showen som aired år sedan kommer att strömma en hel säsong åt gången. Med de ökade intäkterna från en betald affärsmodell hoppas Hulu att öka antalet efterföljande episoder, samt förbättra utbudet av utställningar som erbjuds på webbplatsen. Kanske kommer vi att se några HBO-exklusiva?

Hur mycket kostar ett Hulu-premie betalt konto?

De senaste nyheterna är att planen kostar $ 9, 95 per månad. Det har ännu inte fastställts om premiumkonton kommer att ha annonser bort, men det är inte troligt. Personligen kan jag inte säga att jag håller med den nya planen att tjäna pengar på Hulu med konsumentabonnenter. Speciellt när du har Netflix som erbjuder inte bara streaming av filmer och TV utan även leverans av DVD och Blueray-filmer. OCH glöm inte att till skillnad från Hulu kommer Netflix inbyggd i stort sett allt från Xbox 360 till Blueray-spelare.

Så, om det kommer till en kamp mellan Hulu och Netflix, skulle jag hålla fast vid dina NFLX-aktier om jag var du. ;