Så här fixar du långsamma orienteringsproblem på Android Samsung Galaxy

En groovy läsare skrev nyligen till oss i ett email:

"Hej snygga killar, jag uppdaterade nyligen min Samsung Epic 4G till Froyo, Android 2.2.1. Sedan uppdateringen har min skärmorientering blivit krossad. Det tar ungefär 4-8 sekunder för att ändra orientering, och jag brukar också skaka telefonen för att den ska fungera.

-Redd B. "

Tack för frågan Redd visar det sig att den senaste 2.2.1-uppdateringen för Epic 4G hade en hel del glitches, så mycket att Sprint och Samsung återkallade uppdateringen. Men vi tar upp två olika lösningar, tack vare ditt laggy-skärmorienteringsproblem.

Ett sätt är att återställa ( helt torka all din data ) din telefon och ställa den tillbaka till Android 2.1 medan du väntar på en uppdatering. Alternativet är en enkel make-shift-fix som bör lösa problemet, och nedan visar vi hur du gör det i några enkla steg!

Steg 1

Från din startskärm, tryckmenyknappen på utsidan av telefonen. Tryck nu på Inställningar .

Steg 2

Tryck på Visa .

Steg 3

Bläddra ner och tryck på Horisontell kalibrering och gör dig redo för den roliga delen!

Steg 4

Placera telefonen nedåt på en plan yta. Du måste trycka på knappen medan den är upp och ner, så du måste lämna längst ned på telefonen och hänga av kanten .

Om telefonen har problem med att balansera över kanten kan du placera något platt och tungt på ena sidan av det; till exempel en bok.

Medan telefonen är upp och ner TryckKalibrera- knappen.

Rör inte telefonen i minst 5 sekunder efter att du tryckt på Kalibrera! Telefonen behöver kalibrera under den här tiden och vidröring kan rota hela processen. Om du råkar rota upp det, kan du bara repetera processen för att fixa den.

När kalibreringen är klar visas det en liten låda som säger "Kalibrerad".

Gjort!

Nu ska din telefon fixas så att den omedelbart roterar till lämpligt landskap. Även om detta kan vara mer av ett "hack" än en faktisk lösning, lämnas inte Samsung ägare med mycket annat alternativ på grund av företagets brist på fungerande uppdateringar.