Så här aktiverar du autosvar för Office Assistant i Outlook 2007

Att aktivera funktionen Out of Office Auto Response i Outlook (kallas även Semesterläge av vissa) är ett praktiskt sätt att låta medarbetare eller kunder känna dig borta från kontoret (semester / semester mm) och inte regelbundet kontrollera e-post. Att aktivera funktionen är väldigt enkel både från Outlook-skrivbordsklienten (Outlook 2000/2003/2007) och fjärranvändning med Outlook Web Access-klienten.

Så här skärmar du:

">

Hur gör du Aktivera Microsoft Outlook Out of Office Assistant (Auto Response)

1. Öppna Outlook, klicka på Tools, Out of Office Assistant

2. Klicka på radioknapp Jag är för närvarande utanför kontoret, skriv den text du vill skickas till de personer som skickar dig e-post ( notera mitt exempel nedan ) och klicka på OK

Texten Out of Office visas i det nedre högra hörnet av din Outlook-klient som en påminnelse om att din Out of Office-assistent är aktiverad och ditt autosvar utan svar kommer att svara på alla som skickar dig e-post. Jag tror att Microsoft gjorde det här eftersom många (inklusive mig) glömde att stänga av Office Assistant när de återvänder till kontoret. Granted, endast 1 Out of Office automatiskt svar kommer att skickas till varje avsändare men påminnelsen är praktisk.

Out of Office Reminder har också ett annat syfte, inaktivera autosvarningsassistenten!

För att inaktivera helt enkelt C släcka ner pilenborta påminnelsen och klicka på Slå av automatiskt svar från kontoret