Så här tittar du på Microsoft Device Event i morgon

Microsoft håller en händelse imorgon som kommer att introducera nya hårdvaruenheter - många av dem. Det kommer att strömma live och börjar kl 10:00 EST och bör vara en av Microsofts största lanseringar på grund av antalet enheter som ska avslöjas.

Microsoft October Device Event 2015

Några av vad vi bör se inkluderar två nya flaggskeppsfiler, Phones, Surface Pro 4, ett nytt Microsoft Band och mycket mer. Det är också säkert att anta att vi får se nya Preview-byggnader av Windows 10 TH2 samt en uppdatering för Windows 10 Mobile.

Några av de enheter som kommer att introduceras är redan flytande på webben som flaggskeppstelefonerna: Lumia 950 och 950 XL som Microsoft av misstag avslöjade på sin brittiska webbplats förra veckan.

Microsoft lovar en annan överraskning som har spekulerats om, men företaget verkar ha hållit ett lock på det. Du måste titta på händelsen för att ta reda på vad den "en sak" är.

Evenemanget hålls i New York City vid Skylight på Moynihan Station. Hela händelsen kommer live streamad imorgon och du kan titta på den på din Xbox One eller 360 på storskärmen eller fånga den medan du är på jobbet online på följande adress:

Titta på Microsofts Windows 10-maskinhändelse här

Om du inte kan strömma innehållet kan du fortsätta och kommentera introducerade enheter på Twitter med hjälp av hashtag # Windows10devices.

Vad ser du mest fram emot vid denna händelse? Lämna en kommentar nedan och berätta om det.