Hur blockerar webbplatser med låg kvalitet från Google sökresultat i Chrome

Google släppte bara en ny förlängning för Chrome som hjälper till att förbättra dina sökmotorresultat ännu längre än den vanliga Google-upplevelsen . Den nya tillägget kommer som svar på användare som begär åtgärder mot webbplatser som kan märkas som "content farms". Efter att ha tagit plugin för en testkörning, verkar det låta dig göra just det. Låt oss blockera några dåliga Google-resultat från att visas i Chrome!

Steg 1

Ladda ner Chrome Extensions för personliga blocklistan från Google.

Du måste vara i Chrome, och nedladdningsknappen är verkligen en liten knapp som säger "Installera".

Steg 2

När du ser ett Google-sökresultat som går till en meningslös skräppost kan du nu klicka på Block- länken nedanför resultatet. När du blockerar en webbplats visas den aldrig igen i Googles sökresultat.

Dessutom kommer Google att notera att du blockerade webbplatsen och kommer att använda den här informationen för att filtrera bort spam webbplatser ännu mer effektivt.

Gjort!

Nu har du total kontroll över vilka webbplatser som visas i dina sökresultat. Även om det finns en webbplats som du inte särskilt gillar kan du blockera den från att visa dig i dina resultat. Det var lätt eh? Gå vidare och blockera sökresultat för spam-sökmotorer med stor gusto!

I en annan anteckning, om du vill avblockera en webbplats, klicka bara på den röda stoppknappen som nu visas till höger om adressfältet ( bredvid verktygsmenynsnyckeln). Men hej, talar om den röda knappen, det är ganska löst - men du kan gömma det!

För att dölja den röda knappen Personlig Blocklista-extensions, högerklicka på knappen och sedan på Välj dölj knapp från menyn.

Om du vill ändra inställningar till Personlig blocklista eller återställa den röda knappen, klickaSkiftnyckeln och välj Verktyg> Tillägg . En ny krom: // tilläggsflik ska öppnas, här kan du välja att visa den röda knappen igen eller till och med ta bort tillägget.