Hur hämtar du något Soundcloud-spår gratis

Så du vill ladda ner dina favorit soundcloud spår så att du kan lägga dem på din iPod och få dem på språng? Jo, den enklaste metoden är med en PC och ett snyggt nedladdningsprogram.

En stund tillbaka granskade vi ett Windows-program som heter JDownloader. För den här uppgiften är det dags att ta det ur vårt batman-esque verktygsbälte av appar och ladda ner andra oåtkomliga spår. Om du inte har installerat JDownloader ska du hämta det. *

* ( se till att ta tag i det från jdownloader.org - inte copycatföretaget äger jdownloader.com och har inkluderat spionprogram i sin version av det )

För att ladda ner ett spår från soundcloud är allt du behöver göra att hitta URL-adressen för spårets unika sida. Det enklaste sättet att hitta detta är genom att högerklicka på spårets titel och sedan kopiera länkadressen.

Öppna nu JDownloader. Om du installerar Linkgrabber när du installerar JDownloader, kommer länken automatiskt att analyseras och i din Linkgrabber-flik. Klicka på Start-pilknappen för att börja ladda ner.

Visade länken nu automatiskt på din Linkgrabber-lista? Lägg till det manuellt med knappen Lägg till URL. Om Jdownloader inte hittar den tillhörande MP3-filen kan du försöka kopiera en annan ljudklustlänk.

Soundcloud-servrarna röker snabbt. För de av oss på bredband kommer vår nedladdning att slutföras innan vi byter över till att visa fliken Hämta i JDownloader. En gång nedladdningen

JDownloader sparar filen till standardplatsen, vanligtvis är detta din% userprofile% / Downloads-mapp. Öppna den i Windows Media Player och njut av det.