Så här anpassar du Nexus 7 Lock-skärmen med widgets

Möjligheten att anpassa skärmen Nexus 7 Lock har lagts till i Android 4.2-uppdateringen. Det låter dig lägga till fungerande widgets som kan ge dig information på ett ögonblick och få åtkomst till andra groovy funktioner i tabletten. Så här är det gjort.

Lägg till widgets till Nexus 7 Lock Screen med Android 4.2

Om du vill lägga till widgets till låsskärmen är allt du behöver göra för att klicka på Plus-tecknet som du ser på det. Om du inte gör det kan du bara dra fingret dygnet runt eller vad som helst kan det redan finnas på skärmen.

Om du har ett upplåsningsmönster eller en PIN-kod måste du skriva in den. Därefter får du en lista över tillgängliga Låsskärm Widgets. Det finns en anständig mängd av dem att välja mellan. Observera här Jag har möjlighet att använda en Widget för den nya Google Keep Notes-noteringen. Du måste ha appen installerad på din enhet, som du kan komma hit.

En sak att peka på Google Keep Widget är att du enkelt kan lämna röstanteckningar eller ta en bild direkt från låsskärmen. Det liknar möjligheten att använda kameran från låsskärmen på iOS-enheter.

Välj vad du vill se - du kan ha så många som fem widgetskärmar i taget. De kan sedan enkelt ordnas eller tas bort med hjälp av kran och dra metod.

Med Google+ Inlägg Widget kan du välja de cirklar som du vill se inlägg från. Du kan också använda e-post Widget med gottfinnande eftersom någon kan se denna information utan att behöva veta hur man låser upp tabletten. Men övergripande är funktionen ganska groovy eftersom den låter dig titta på skärmen för information utan att behöva gå in i en viss app.

Om du investerar i Microsofts ekosystem kan du med Windows 8 få information från appar på låsskärmen, liksom Windows Phone 8. Att anpassa data och appar som du kan komma åt från låsskärmen verkar vara det sätt som de flesta mobila enheter går.