Så här konverterar du ett dokument till en bild

Många appar finns tillgängliga på internet som gör det möjligt för användare att konvertera dokumentfiler till andra filformat inklusive bildfiler. Konvertera dokument till en bild är bra för saker som att konvertera ett orddokument till ett kontrakt för att se till att inga ändringar gjordes. Nu även om du kan ladda ner en app för att hjälpa till med konversationen, är det mesta jag har hittat från okända tredje parter som jag aldrig har hört talas om som kanske eller inte är farliga för datorn om den installeras. Därför föredrar jag en enkel onlinetjänst som heter Doc-to-Image Converter. Onlinetjänsten är gratis, säker och får jobbet snabbt.

Så här konverterar du dokument till bildfil

Gå till http://doc-to-image.com och klickaBrowse- knappen

Navigera till dokumentfilen du vill konvertera. Markera den och klicka på Öppna

Uppladdningen är automatisk och webbplatsen startar omedelbart konverteringsprocessen.

När filen är konverterad kommer den att ge dig länken för att ladda ner filen. Klicka på Visa för att se din nya fil.

Om allt ser bra ut, högerklickabilden och klicka på Spara bild ...

Obs! Beroende på din webbläsare får du olika alternativ för att spara filen. Förhoppningsvis får du poängen från skärmdumpen nedan.

Några saker att notera, tjänsten stöder inte alla filformat just nu. Här är en lista över format som för närvarande inte stöds.

Gäst Författare:

Hammad är en långvarig -läsare vände bidragare! Hammad älskar alla saker Teknik och Blogging och vi ser fram emot mer bidrag från honom i framtiden!

Dokumentikon med tillstånd av office.com