5 Fantastiska Google Chrome Extensions för Shopping Online

Fler och fler människor handlar online för elektronik, dagligvaror, personliga saker ... du heter det. Medan du handlar online på de stora detaljhandeln som Amazon eller eBay, är det bra att ha extra verktyg för att jämföra objekt, hitta och jämföra priser och få de lägsta fraktkostnaderna. Här är fem fantastiska tillägg som gör din online-shopping till en mer tilltalande upplevelse.

Camelizer

Det har ett goofy namn, men The Camelizer visar prishistorik och rabattändringar medan du handlar online på flera webbplatser. Det låter dig ställa in prisspårningsvarningar, prishistorikdiagram och mer.

eBay Extension för Google Chrome

Om du är en tung säljare och / eller köpare på ebay, vill du definitivt hålla ögonen på din verksamhet. Klicka på ikonen för att få ebay hemsida, erbjudanden och viktigaste, My ebay. De varningar det ger är den bästa funktionen. Du kommer att få dem när en auktion slutar, du har blivit överbud, vann ett föremål, om ett föremål såldes och mycket mer. Detta gör det mycket lättare att hantera din "ebaying" medan du gör andra saker online. Installera eBay-förlängningen för Google Chrome.

Woot! Bevakare

Håll koll på de dagliga erbjudandenen på Woot! i realtid. Det visar inte bara den dagliga affären på Woot.com utan även alla subwooar som t-shirt, vin, hem, teknik och sport. Om du vill ha ett enkelt sätt att hålla ett öga på Woot-offen, är det här den perfekta förlängningen. Det gör att du kan anpassa saker också genom att lägga till och ta bort kategorier och ändra ikonbeställningarna. Installera Woot! Watcher Extension för Chrome.

Honung

Merparten av tiden när du ska kolla och betala för en vara online, ger den dig en "kupongkod" ruta. Den populära webbplatsenRetailMeNot är ett bra ställe att få rabattkoder. Men förlängningen av honung för Chrome gör det ännu enklare. Med ett klick söker den efter kupongkoder och applicerar den automatiskt i din kundvagn när du checkar ut.

">

Amazon 1 Button App

Om du är vanlig hos Amazon kan Amazon 1 Button App hjälpa dig att spara pengar genom att få specialerbjudanden och söka och jämföra artiklar på Amazon och på nätet. Det ger dig också tillgång till din musik på Cloud Player, filer på Cloud Drive och dina e-böcker på Cloud Reader.

Missade vi något? Lämna en kommentar och dela din favoritwebbläsarutvidgning för online shopping.