Hur man tar upp knappen från äldre versioner av Windows till Windows 7

En Windows-funktion från de gamla dagarna som jag verkligen saknar är "upp" -knappen. Det var enkelt, det var strålande, och det fick jobbet gjort. inga frågor ställda. Upp-knappen är det minst förvirrande sättet att navigera "upp en katalog" men Microsoft bestämde sig för att inte inkludera det i Windows 7. Ändå finns det fortfarande ett sätt att komma åt upp-knappen i Windows 7, en väg innebär en genväg, och den andra ett gratis program.

För att få tillbaka "upp en nivå" -funktionalitet till Windows 7 Explorer har vi ett par olika alternativ. Båda är snabbt och enkelt, och bäst av allt -fritt!

Metod 1 - Det snabbaste sättet

Använd bara en snabbtangent! De flesta Windows-användare vet inte om den här. Du kan när som helst navigera i Utforskaren i Utforskaren om du trycker på Alt + Upp på tangentbordet. Ditt tangentbord har två Alt-tangenter, och endera av dem fungerar för genvägskombinationen.

Metod 2 - Installera en gratis app

Hämta och installera Classic Shell .

Det är gratis och öppen källkod. Filinstallationsfilen är bara 6, 8 MB så nedladdningen ska inte ta lång tid.

Gjort, typ av ...

Om du tog tag i den senaste versionen av Classic Shell, borde den automatiskt ha lagt till upp- knappen bredvid framåt / bakåt-knapparna och katalogfältet. Det enda som kan vara ett problem är att det också sätter din Startmeny tillbaka till en klassisk stil. Vi kan fixa det och instruktionerna nedan.

Så när du installerade Classic Shell gav det dig en upp-knapp, men det ändrade också startmenyn till det gamla utseendet. Fixen är enkel, gör det.

Steg 1

Eftersom startmenyn har Classic Shell-temat tillämpat kan du högerklicka och välja inställningar för att komma åt de klassiska skalmenymenyalternativen.

Steg 2

Klicka på följande två kulor

  • Vänster Klicka Öppnar :
    • Windows Start-menyn

och

  • Windows-tangenten öppnas:
    • Windows Start-menyn

När du har gjort det, klicka på OK för att spara ändringar.

Gjort!

Nu ska allt vara tillbaka till det normala. Windows 7 har nu en upp-knapp, och du har samtidigt gjort Windows mycket mer anpassningsbar. Självklart kan du fortfarande gå in och spela runt Classic Shell så mycket du vill. Installation ska ha satt några genvägar till Classic Shell-inställningarna under Start-menyn> Alla program> Classic Shell.