Hur blockerar Royal Baby News på Facebook och Twitter (Och andra saker du bryr dig inte om)

Okej, jag har haft det med alla "Royal baby news" som dyker upp över hela min Twitter och Facebook-strömmar. Jag menar, kom igen, jag bor i USA varför bryr jag mig? Bebisar föds varje dag, den jag kommer att vara orolig för är min egen - om jag någonsin har barn - men jag avviker. Efter att ha sett så mycket skit om denna baby online bestämde jag mig för att göra något åt ​​det. Jag hittade en bra förlängning för Chrome som gör att jag kan blockera nyheter jag bryr mig inte om.

Vill du blockera nyheter som du inte bryr dig om? Så här är det med en anknytning som heter UnWhateverMe.

Blockera oönskade ämnen på Facebook och Twitter

Starta Chrome och installera förlängningen Unwhatever.me. Det finns Un-extensions för de flesta större ämnen eller ämnen där ute, men Utanför vilken förlängning kan du skriva in vad du inte vill läsa om på en svart lista.

Efter det har installerats kommer du till The BlackList. Här kan du skriva in alla saker du kan bry sig om eller är irriterad av på Facebook eller Twitter. Gå nötter och lägg till vilket ämne som irriterar dig när du ständigt ser det på dina sociala flöden.

Observera också avsnittet Byt innehåll. Här är den inställda för att visa tabbycat-bildfeeds från Instagram, men du kan ändra den till vad du vill. Särskilt, eftersom jag sätter "katter" på min lista, vill jag inte se en bild av en katt.

Det är allt. Dessa ord kommer att blockeras från ditt Facebook- och Twitter-flöde. Spara dessa ändringar, och du behöver inte läsa om de sakerna på dina sociala nätverk. Till exempel ändrade jag mitt Instagram-flöde för att inkludera bilder av gitarrer och heminspelningssoftware. Sedan, här på Twitter, där det fanns en lama artikel från Yahoo på "vad ska jag kalla den där babyen" fick jag se en cool home recording-uppsättning istället.

Du kan ångra ändringen om du av någon anledning vill se innehållet som irriterar dig, men jag antar att jag inte vet varför du skulle.

Kredit: Huffington Post