Hur blockerar Facebook-spelbegäran

Om du har Facebook-vänner med för mycket tid på händerna och skickar dig irriterande spelförfrågningar hela dagen, borde du veta att du inte är den enda. Det finns dock ett sätt att bli av med dem (spelet begäranden, inte sagt vänner). Här är hur.

Blockera Facebook-spelbegäran

Om det du ser när du loggar in på Facebook liknar skärmdumpen nedan, är det några seriösa åtgärder i ordning (jag är inbjudningsspammeren i det här fallet, men du får bilden).

Så, vad gör du för att skicka meddelandena i anmälan till himlen och ha en lugnare existens? Klicka först på den lilla låsikonen längst upp till höger på Facebook: s huvudsida. Klicka på Se fler inställningar i menyn som kommer ner.

Nu hittar du Blockering i vänstra menyn och klickar på den.

Du kommer att presenteras med ett stort antal blockeringsalternativ, som jag har en känsla av att du kommer att använda i stor utsträckning i framtiden, nu när du har hittat dem. Så frestande som möjligt kan du bläddra förbi Block-användaralternativet (kanske den vänen inte förtjänar sådana drastiska åtgärder) tills du hittar en liten sektion som heter Block apps.

Ja, folk har irriterat mig med massor av crap apps under mina år med Facebook, och jag har fortsatte att skicka massor av dem borta. I det här fallet vill jag bli av med Zynga Slots, ett spel som jag har varit så graciöst inbjuden till. Så, för att bli av med en app eller ett spel, börja du bara skriva sitt namn och du får förslag, enligt nedan.

När du har hittat den app du vill ha gått, klicka på dess namn; Resultatet är att det kommer att läggas till i din blocklista och det kommer inte att kunna irritera dig igen. Om du bestämmer dig för att du vill ha sina meddelanden tillbaka, upprepa alla steg ovan, hitta den i listan över blockerade appar och klicka på Unblock bredvid det. Det kommer att vara tillbaka på nolltid.