Windows 10 Tips: Lägg till flera platser i Weather App

Weather-appen i Windows 10 för datorer och mobil är en av de bättre programmen för väderförhållanden där ute. Det har också ett pulserande och vackert gränssnitt. Om du reser mycket eller vill veta väderförhållandena för andra platser runt om i världen, så här lägger du till dem.

Weather-appen i Windows 10 har kommit långt sedan den introducerades för första gången som en modern app i Windows 8. Den andra fina saken är att det blir förbättringar eftersom det uppdateras regelbundet.

Lägg till fler platser till Windows 10 Weather App

Öppna appen Väder och klicka på hamburgermenyn längst upp till vänster på skärmen. Välj sedan Platser.

Klicka sedan på "+" -plattan under Favoritställen till höger. Då kan du söka efter en postnummer eller den stad du vill lägga till.

Ditt startläge är alltid det som visas när du startar appen först. Sedan, för att se de andra platserna du har lagt till, välj Platser för att ta upp dem och välj sedan den sida du vill ha.

Om du går till Inställningar (växelsymbol i nedre vänstra hörnet), väljer du under standardlanseringen antingen en standard som du anger eller alltid upptäcka min plats - vilket är bra när du reser. För att det ska fungera måste du naturligtvis låta Windows komma åt din plats.

Cross Platform Universal App

Den andra snygging är Weather-appen är en Universal App. Så de platser du lägger till på din Windows 10-dator synkroniseras med vilken enhet MSN Weather App installeras på. Det innehåller för närvarande Android, Kindle Fire, och, naturligtvis, Windows Phone 8.1 och Windows 10 Mobile.

Det är också värt att notera att du alltid kan söka efter vilken plats som helst via sökrutan längst upp till höger i appen.

Vad tycker du om den nya Weather-appen i Windows 10 eller på din mobilenhet? Låt oss veta i kommentarsektionen nedan.

Och för mer djupgående konversationer om appar, felsökning och alla saker Windows 10, gå till våra Windows 10-forum. Det är gratis att gå med.