Google Voice bjud in donationsgänga [groovyNews]

Det verkar som om Google bara släppte en annan runda av Google-invitationer till befintliga Google Voice- kunder, så baserat på alla inbjudna förfrågningar som jag har fått på alla mina Google Voice-artiklar, är en doneringstråd bara det vi behöver för att få inbjudningar till många läsare som möjligt.

7/23/2010 Uppdatering - Google Voice är nu OFFENTLIG! Gå med din inbjudan nu!

Så här är hur det här ska fungera. Obs! Det är viktigt att du följer reglerna nedan. Om du inte följer reglerna kommer din kommentar att bli raderad.

Steg 1 - Om du har Google Voice Invites tillgängliga, vänligen skicka en ny kommentar nedan och notera hur många som inbjuder dig till donation till -läsare.

Steg 2 - Om du behöver en inbjudan, vänligen svara på den person som donerar inbjuder att ge dem din e-postadress.

Obs! Om tre inbjudningar doneras och tre personer har svarat på kommentaren, svara INTE!

Steg 3 - Den person som ger Google Voice Invites kontaktar var och en av de personer som svarade, skickade dem inbjudningar. Om något inte tränar och han har fler inbjudningar, skickar han en ny kommentar som listar tillgängliga inbjudningar som doneras igen.

Vettigt? Jag ska sparka av evenemanget med två tillgängliga inbjudningar. Förhoppningsvis kommer detta att förklara processen tillräckligt bra.

Lycka till!