Google+, Microsoft Skype, Apple iPhone 4S och iCloud: News Wrap

SAN FRANCISCO - I dag i nyheten var det en stor dag för Google. I sin tredje kvartalsrapport visade chefs Larry Page att Google var bara blyg för 10 miljarder dollar i intäkter. Googles tillväxt är meteorisk, ingen tvekan, men är Google + redan en slam dunk? Idag sa sidan att Google+ har slagit 40 miljoner användarnamnet. På fyra månader är det imponerande. Men vi undrar: hur verkliga är dessa nummer? Ett stort medlemsnummer innebär inte en lika hög grad av engagemang och avkastning. Det är siffrorna som verkligen visar framgång. Kolla in Chitikas trafikindex efter Google+

Också idag sa Google till slut Sayonara till Google Buzz - en av flera tjänster, inklusive Google Labs, officiellt axlade i en Google så kallad höstrening idag.

Och Apple ser ut att städa upp med sin Apple iPhone 4S. Linjer var långa och produkten rörde sig. Det är tilltalande för 3G-användare som bara behöver den bättre kameran - mer på det här.

Och när det gäller iPhone, vad är det med de branta iCloud-priserna? I augusti tillkännagav Apple iCloud-prissättning: 5GB gratis, 10GB för $ 20, 20GB för $ 40 och 50GB för $ 100. Låter brant. Våra analytiker hoppas att Amazon och Microsoft kommer att köra dessa höga kostnader ner.

Slutligen bundet Microsoft tyst upp sitt Skype-köp idag. Förvärvet på $ 8.5B, meddelat i mars, är slutgiltigt. Visste du att MS Skype försökte uppdatera din programvara idag? Bli van vid det eftersom Skype blir alltmer integrerat för Windows 7 och kommande Windows 8-system.

Idag i Groovy visar vi dig hur du uppgraderar till den senaste versionen av Safari (5.1.1) med iCloud-support för datorer och Mac, hur du gör iCloud-arbete på Windows och mer hur du klipper, recensioner och nyheter. Ha en bra helg!