Gmail Tips: Du kan nu Star Contacts

Att skicka viktiga e-postmeddelanden i Gmail är en funktion som används av många ägare av ett Google-konto, eftersom det gör att du enkelt kan hantera saker. Detsamma är nu möjligt för kontakter; här är hur.

Medverkar Gmail-kontakter

Varför skulle du stjärna några kontakter? Tja, för det gör det mycket lättare att hitta dem, speciellt om vi pratar om människor du kommunicerar med dagligen. Den snygga delen är att vart som helst du stjäler en kontakt, antingen i skrivbordsversionen av Gmail eller i kontakthanteraren i Android, kommer statusen "starred" att synkroniseras.

Om du vill stjäla en kontakt i Gmail går du till dina kontakter - klicka på pilen bredvid Gmail-länken till vänster på skärmen och klicka på Kontakter.

Bläddra tills du hittar den kontakt du vill stjäla eller sök bara efter den kontakten. När du har hittat den kontakt du vill klickar du på stjärnan bredvid deras namn.

Som du säkert har märkt, finns en stjärnklassig kategori till vänster. När du klickar på det visas bara stjärnade kontakter.

Kontakterna kommer också att synkroniseras med dina mobila enheter. Sättet som de visar är lite annorlunda mellan mobila enheter och mobilenhet och den version av Android som den körs. Men de borde inte vara för svåra att hitta.

Du kan också stjäla kontakter i Android direkt från Gmail-appen. Bara öppna ett e-postmeddelande från dem, klicka på deras profilbild och se till att stjärnan på deras kontaktkort är fylld.