Gör dig redo att uppgradera: Windows 10 Fall Creators Update startar 17 oktober 2017

Microsoft har just meddelat det officiella lanseringsdatumet för Windows 10 Fall Creators Update: 17 oktober 2017. Den nya versionen är en fortsättning på våren Creators Update release. Heltegenskaper i version 1709 inkluderar blandad verklighet, så att användarna kan delta i fördjupande 3D-upplevelser med huvuduppsättningar och Story Remix, ett nytt, roligt sätt att redigera videor och lägga till 3D-effekter.

Användare kommer också att se förbättringar på områden som bläckning, som låter dig kommentera PDF-filer och skapa smarta objekt. OneDrive får också en stor uppdatering med retur av filer på begäran, så att du effektivt kan hantera din lokala lagring.

Windows 10 Fall Creators Update Version 1709 Kommande 17 oktober

Det finns ett antal nya funktioner att se fram emot i Fall Creators Update. Game Mode, som först introducerades i version 1703, har uppdaterats med en ny knapp som drar nytta av datorns processorkraft. Windows Defender fortsätter att bli bättre också, med inbyggd moln intelligens, övervakar hela tiden ditt system mot potentiella attacker och exploaterar.

Här är vad Terry Myerson - Executive Vice President, Windows and Devices Group hade att säga på IFA Consumer Electronics Trade Show i Berlin, Tyskland:

Nästa uppdatering av Windows 10, Fall Creators Update, kommer att finnas tillgänglig över hela världen den 17 oktober. Med Fall Creators Update introducerar vi några roliga, nya sätt att bli kreativa. Som en del av uppdateringen kommer vi att leverera en utveckling till fotonupplevelsen som låter dig berätta för din berättelse som aldrig förut med foton, videor och 3D-effekter. förbättringar i spel, säkerhet, tillgänglighet och fördjupande nya upplevelser som möjliggjorts av Windows Mixed Reality. Hela den här innovationen kommer att bringas till liv genom en rad vackert designade och funktionrika moderna enheter som finns tillgängliga från våra maskinvarupartners den här semestern. Källa

Fall Creators Update kommer att släppas via vanliga kanaler som Windows Update, Windows 10 Upgrade Assistant, Start Fresh och ISO-filer från sidan Software Download. Som med alla funktioner uppdateras det inte att den nya versionen kommer att fungera med ditt system. Innan du uppgraderar, se till att du följer vår 12-stegs guide som innehåller många tips för att få ditt system prepped.

Microsoft nyligen bekräftade, system med Intel Clover Trail-processorer, stöder inte versioner 1703 och senare; men årsjubileumsuppdateringen kommer fortsättningsvis att stödjas för sådana system fram till januari 2023. Sammantaget kommer version 1703 att lanseras samma dag Microsoft retar version 1511. Användare som kör novemberuppdateringen måste flytta upp till åtminstone 1607 för att fortsätta att få stöd . Microsoft definierade nyligen support för funktionsuppdateringar som 18 månader från utgåvan.

Så är du upphetsad, trött eller trött på den nya versionen? Jag är intresserad av att höra dina tankar; släpp en rad i kommentarerna.