9 miljoner Samsung Galaxy S III Preordered

Samsung Galaxy S III, det koreanska företagets nyaste flaggskepps telefon, som visades för allmänheten, verkar vara en succé redan innan den faktiskt varit på marknaden. Åtminstone det är vad antalet förordningar skulle föreslå.

Samsung har fått inte mindre än 9 miljoner förbeställningar för enheten och de fortsätter att komma, enligt Reuters, med hänvisning till Korea Economic Daily, som fann detta ut från en Samsung-tjänsteman.

Rapporten säger också att Samsung använder sin fulla kapacitet och gör fem miljoner Galaxy S III per månad. Förhoppningsvis kommer det att klara sig att hålla fast vid efterfrågan och alla kommer att kunna få sin mycket eftertraktade enhet så snart som möjligt.

Väntetiden är nästan över. Smartphone kommer att finnas tillgänglig i Tyskland (den första marknaden för den) den 29 maj. Men oroa dig inte, Samsung har meddelat vid lanseringen att 4G-versionen kommer att göra sin väg till USA i sommar.

Jag är ganska imponerad av det intresse som Samsung har genererat med den nya smarttelefonen och jag kan inte vänta med att prova en ut.