Så här ändrar du den vanliga Internet Explorer 9-hämtningsmappen

I Internet Explorer 9 har Microsoft lärt sig en eller två saker från Firefox och gjort det så att alla dina nedladdningar går till en plats. Standardmappen heter Downloads i din användarprofil för Windows, och det är inte en dålig plats för den. Men vissa människor föredrar en annan plats - hur förändrar vi det? Microsoft gjorde det inte uppenbart, men det finns ett alternativ dolt i menyraden i IE9. Jag ska visa dig var och vad du ska göra i denna groovy How-To.

Steg 1

I Internet Explorer 9, klickakugghjulsikonen för att komma till menyn och välj sedan Visa nedladdningar .

Steg 2

Överst i mitten av det nya fönstret som visas, klicka på Alternativ .

Steg 3

Dialogrutan för nedladdningsalternativ ska nu popup-upp. Klicka på Bläddra .

Steg 4

Välj vilken mapp som helst på din dator, den du väljer kommer att vara där alla dina nedladdningar från Internet Explorer 9 kommer att gå. För att låsa in urvalet, klicka på Välj mapp .

Var noga med att klicka på OK- dialogrutan från steg 4 för att spara ändringar.

Gjort!

Nu är din standard nedladdningsmapp för Internet Explorer 9 precis där du vill! Om du är en gammal dator datorkörd så är det sannolikt inställt på skrivbordet. Men för arbetsrelaterade projekt kan du även ställa in nedladdningar för att gå direkt till din Dropbox eller en USB-minne. Häftig!

Vad är din favorit nedladdningsläge för dina webbläsare? Låt oss veta i kommentarerna nedan, speciellt om du har några spännande tricks eller tips om detta ämne.