Fredag ​​kul: Epic Win

Är du en spännande spelberoende? Låt mig nu berätta om en episk vinst. Nej, det här är inte min sordiga inställning på internetmeme humor. "Epic Win" är en uppåtgående mobilapp som hjälper dig att vinna mer än bara videospel. Ja, det hjälper verkligen dig att uppnå saker i den verkliga världen, som äkta äventyrssysslor i ditt verkliga liv.

Klar för att börja vinna på det verkliga livet? Kanske Epic Win kommer att kunna hjälpa. Appen kommer först att släppas på iOS-plattformen (iPhone iPod Touch och iPad) men jag är säker på att det snabbt kommer att finnas en androidversion.

Vad är Epic Win?

Ur ett slutgiltigt tillvägagångssätt är enligt Urban Dictionary en episk vinst:

"En vinn så bra, så fantastisk att det är EPIC. Kan också användas för att beskriva något väldigt trevligt och njutit. "

Mobilappen Epic Win är helt enkelt det snabbaste sättet för en spelare att bli aktiv med sitt verkliga liv på ett sätt som han förstår. Vad händer om istället för bara rena rätter, har du 200 upplevelsepunkter PLUS rena rätter och eventuellt en episk frikost? Prata om motivation !!

Som användare kan du skriva in verkliga världsuppgifter i programmet och det kommer då att ange tidsramar och belöningar för dessa uppgifter. Belöningar kan variera från små mängder exp. till större större saker som sällsynta saker som du kan handla med andra användare.

  • Det finns 4 olika tecken att spela.
  • Det finns attribut statistik som Styrka och Stamina.
  • Den är integrerad med Twitter och Facebook.
  • Det är en att göra-lista blandad med ett videospel. Ja, prata om en episk vinst rätt?
  • Finns först för iPhone och iPad.

Här är pre-release trailer från Epic Win utvecklingsteamet.