Glöm iPhone 6 Bendgate, ju viktigare är #Hairgate

Strax efter att Apple släppte iPhone 6 och iPhone 6 Plus började vi höra rapporter den nya iPhone böjde sig i folks fickor. Det leder till ett utslag av YouTube-videoklipp där användarna med vilje skulle böja (och bryta) sina iPhone 6-tal. För chockvärde ... träffar på YouTube ... idiocy? Jag antar att du kan dra dina egna slutsatser till det.

iPhone Bendgate

Här är den video som ställer in standarden för "Bendgate" som för närvarande har nästan 55 miljoner visningar och räknar:

">

Hur som helst, det här böjfenomenet debunked av Consumer Reports.

iPhone Hairgate

Tja nu finns det ett mer oroligt problem med iPhone 6 - ditt hår fastnar mellan skärmen och ramen. Det snaggar människornas hår och förstör det!

För mer om denna fruktansvärda nyheter, skapade Mashables Christina Warren denna speciella undersökningsrapport och avslöjar den verkliga historien om #Hairgate:

">

Förresten, glöm inte att titta på Apples levande ström av sina meddelanden om nya iPads och andra godsaker senare idag. Det är säkert att vara någon annan typ av "gate-thing" ut ur det ... kanske iPad-läckageporten? Apple släppte oavsiktligt bilder på sin nya iPad Mini 3 och iPad Air 2 samt några specs dagen innan det publicerades som ursprungligen rapporterades av 9to5 Mac.

Vad är din erfarenhet med iPhone 6 eller 6 Plus hittills? Är ditt hår faller ut? Ser din telefon ut som en godisbar du lämnade i dina jeans bakficka? Låt världen veta dina erfarenheter i kommentarerna nedan.