Förhandsgranskning av Windows 8-konsument: Att bli klar

Microsoft kommer att meddela, och förväntas släppa nästa version av Windows 8 - Consumer Preview senare idag. Efter meddelandet meddelar vi dig var du kan ladda ner den på. Om du är en tidig adopter och vill vara redo för utgåvan, kolla vad som är tillgängligt nu.

PlayReady PC Runtime v2.3 för Windows 8 Consumer Preview

Enligt Microsoft:

Microsoft PlayReady-tekniken är optimerad för mobilindustrin för att stödja tillväxten av online-innehållstjänster och innehåller funktioner som gör det enklare än någonsin för konsumenterna att njuta av digital digital underhållning. Denna körtid tillåter PC 8-baserade program för Windows 8-användare att få tillgång till PlayReady-innehåll med hjälp av PlayReady PC Runtime API.

  • Hämta 64-bitarsversionen
  • Ladda ner 32-bitarsversionen

Windows 8 Consumer Preview Produktguide för företag

Enligt Microsoft:

Windows 8 Consumer Preview Product Guide for Business ger en detaljerad titt på de många nya och förbättrade funktionerna i Windows 8. Guiden är utformad som en korrekt informationskälla som kan hjälpa företag att förstå hur Windows 8 gör det möjligt för användare att vara redo och produktiva praktiskt taget var som helst, möjliggör en personlig användarupplevelse och ger IT en säkrare, lättanvänt intelligent infrastruktur.

Om du är IT-proffs på ett företag, kolla in Windows 8 Consumer Preview Product Guide for Business.

Utdrag som tillhandahålls av Microsoft