Avsluta enkelt anmälan till nyhetsbrev i Outlook.com

Nyhetsbrev som du har prenumererat på kan snabbt röra upp din inkorg. En av de coola funktionerna i Outlook.com är att du enkelt kan avmana dem som du inte längre vill ha - utan att gå igenom en svår utskrivningsprocess.

Outlook.com kategoriserar automatiskt nyhetsbrev för dig automatiskt. Detta låter dig hitta dem snabbt och radera dem du inte vill läsa. Till exempel, här är en jag får från Hulu Plus. Observera att det kategoriseras som nyhetsbrev - det här görs automatiskt baserat på avsändaradressen, jag behövde inte markera det manuellt.

Klicka bara på Visa högst upp och välj Nyhetsbrev för att hämta alla nyhetsbrevets e-postmeddelanden i din inkorg.

Outlook.com kommer att avregistrera dig från nyhetsbrev på dina vägnar med några få klick. Markera nyhetsbrevet, klicka på Sweep och klicka på Unsubscribe from the menu.

Ett meddelande kommer att verifiera att du vill sluta få nyhetsbrevet. Du kan också kolla alternativet för att ta bort alla andra nyhetsbrev från din inkorg.

Ett bekräftelsemeddelande visas då längst ner i inkorgen.

Eftersom jag har använt Outlook.com har den ett bra jobb att kategorisera nyhetsbrev korrekt, men det är inte alltid perfekt. Om du får ett nyhetsbrev eller något meddelande som kategoriseras felaktigt är det enkelt att ändra det.