Super Phantom Cat - Apples gratis iTunes App i veckan

Den här veckans gratisapp är det retroformade spelet Super Phantom Cat. Normalt är det $ 2, men du kan få det gratis från iTunes till torsdag den 22 september.

Vad är det?

Om du gillar Old School Super Mario Bros för den ursprungliga Nintendo Game Console, kommer du att älska det här spelet! 8-bitars stilgrafik och enkelt ljudspår tar dig tillbaka till din barndom. Om du inte levde på 80-talet för att spela detta, låt oss bara kalla det en HipsterVille throwback. Sätta på den Stranger Saker Spotify spellista och spela.

Vem är det bra för?

Spelet har en utmärkt introduktion för att visa dig spelet spelar. Flytta, spring och hoppa. Det är allt. Längs vägen, slå huvudet på några block och hoppa på huvudet av dina fiender.

Super Phantom Cat Support Game Center så att du kan spela in spelet och leka med dina vänner. Det tar lite tid att avsluta en nivå, så det här spelet är inte något att spela när du har några minuter att döda. Dessa nivåer kommer att hålla dig (eller dina barn) upptagna ett tag. Snabba reflexer och snabbspel är vad du behöver för att vinna detta spel.

Ska du ladda ner det?

På min iPhone 5s som körs iOS 9 laddades spelet helt bra. Spelet tar upp cirka 80 MB på min enhet. Jag ska hålla den på min iPhone eftersom det är praktiskt när jag vill underhålla en brorsdotter eller brorson. Den söta kattkatten och de ljusa färgerna kommer att hålla dem frågan "Är vi där än?"

via iTunes - Ladda ner Super Phantom Cat