Tjäna Cashback genom att handla med Microsoft Live [Online Shopping]

Många av oss känner till Live.com som sökmotor och nytt online-varumärke av Microsoft. Tyvärr för Microsoft, som MSN innan den Live.com har aldrig kunnat vinna mycket på Yahoo! eller GOOGLE inom området "Sök". Även om det här är dåliga nyheter för Microsoft, är det bra nyheter för oss. :)

Du ser att Microsoft kanske inte har den sökmarknadsdel som den vill ha på Live.com, men vad är det som är, är PILER OCH PILER i Cash att kasta på det "vill!"

Yup, med Microsofts djupa fickor (och nästan 20 miljarder i kontanter) Microsoft är villig (och kunna) erbjuda Cashback på ett stort antal produktköp som görs på internet, så länge du börjar "söka" på objektet på Live Com. Ganska groovy eh!

Personligen gillar jag idén om Cashback från Uncle Bill av några anledningar. Först, med ett namn som Microsoft vet du att det inte är ett plan för natten. Följ reglerna, och du kan vara ganska säker på att en check är på väg. För det andra kommer jag redan att köpa något så varför få inte lite pengar i min ficka? För det tredje behöver du inte röra med rabattkontroller! Jag är såååå trött på att klippa ut UPC-koder, förregistrera på webbplatser och hoppas att jag får min rabatt tillbaka i de 14-36 veckorna som citeras (och förhoppningsvis blir kontrollen inte blandad med skräppost och slängt ut.) Och till sist, varför inte? GRATIS PENGAR är väldigt GROOVY!

Nu finns det några "regler" om hur man använder Cashback, precis som de irriterande rabatterna. Men så länge du inte försöker missbruka tjänsten borde du inte ha några problem.

Här är några snabba regler om Live Cashback.

Utdrag ur Live.com Cashback Användaravtal

För att ge dig en smak av hur lätt det är, här är en snabb och groovy How-To för att tjäna Cashback med Microsoft Live.

Så här ställer du in och använder ditt Live Cashback-konto

1. Öppna din webbläsare och gå till http://www.live.com/ (eller klicka bara här) Efter att webbplatsen har laddats, klicka på Logga in .

Därefter måste du skapa eller logga in på ditt levande konto.

2. Klicka på Registrera, eller om du redan har ett konto bara Logga in .

Om du skapar ett nytt konto vill du använda din riktiga information. Att ge falsk information kan hindra dig från att få din Cashback. Av detta skäl skapade jag ett separat livekonto för min online Live.com Cashback shopping som innehöll all min REAL info. Jag vet - du är förvånad MrGroove är inte mitt egentliga namn. ;)

För att hålla sakerna enkla, kommer jag inte att gå dig igenom hela kontoinställningen. MEN, när ditt Windows Live-konto är igång och du är inloggad fortsätter du till steg # 3.

3. Medan du är inloggad, från den huvudsakliga Live.com-sidan, klicka bara på fliken Cashback . Klicka sedan på ditt Cashback-konto .

3a.

3b.

4. Ställ in dina belöningssätt här. Denna inställning bestämmer hur du får betalt! Det är en bra idé att sätta upp det här förut, så du behöver inte röra med det igen när du handlar, särskilt med Instant Cashback live.com-erbjudanden.

Alternativ är ganska självförklarande. Jag föredrar PayPal-alternativet. Live.com Cashback Reward-metoder stöder emellertid också direkt deposition till ditt bankkonto eller snigelpost via papperskontroll.

Obs! PayPal-betalningsmetoden är den enda instant cashback belöningsmetoden. Bara en ytterligare anledning att hålla fast vid det.

TID FÖR SHOPPING

5. Klicka på fliken C ashback och fortsätt och använd Live Search för att hitta den produkt du vill ha. KlickaProdukten för att se dess jämförande prissättning och Cashback-procentandelar.

På sidan Jämför kan du se alla olika deltagande butiker som säljer ditt eftertraktade objekt, lika bra som den Cashback-procentsats som varje köpman erbjuder. Live.com beräknar även vad ditt pris kommer att vara när du får din Cashback! Mycket groovy!

6. När du har bestämt dig, klickaleverantören och klicka sedan på Gå till butik .

Därifrån bör du vara gyllene. Live.com följer dina inköp och ett bekräftelsemail följer efter att du har slutfört köpet tillsammans med alla "Cashback" -uppgifterna.

Har du någonsin använt Live.com Cashback eller kanske FatWallet? Jag skulle gärna höra från dig liksom några bra erbjudanden!

Taggar: live.com, cashback, online-shopping, serie, hur-till