Ladda ner någon YouTube-video på det enkla sättet

När du stöter på en rolig kattvideo som du måste "på YouTube", finns det flera olika tjänster eller tillägg du kan använda. Idag visar jag dig det enklaste sättet jag hittat för Firefox eller Google Chrome.

Ladda ner och installera Easy YouTube Video Downloader för antingen Firefox eller Google Chrome eller båda om du använder dem. (Hämta länkar nedan)

Efter att du har installerat Easy YouTube Video Downloader-tillägget börjar du surfa på YouTube. Jag är inte riktigt in i kattvideor - men retro spelvideor är coola. På Firefox hittar du en nedladdningsknapp under varje video.

Klicka på knappen och välj den filtyp du vill ha. Det erbjuder flera formatval som MP4, AAC, Flash eller MP3 för ljud bara - vilket är coolt om du tittar på en bootleg konsert och bara vill ha ljudet.

På Google Chrome, när du tittar på YouTube-videon, klickar du på pilikonen på verktygsfältet och väljer vilken filtyp du vill ladda ner.

Det är så enkelt! Firefox-versionen är min favorit eftersom den placerar nedladdningsknappen under varje video. Men Chrome-versionen fungerar också enkelt.

  • Enkel YouTube Video Downloader för Firefox
  • Enkel YouTube Video Downloader för Google Chrome