Amazon firar 10 år av Kindle med rabatterade enheter och e-böcker

Amazon firar 10-årsdagen av det Kindle med massor av rabatter på sina Kindle-enheter, e-böcker och tjänster. Tekniskt är årsdagen inte fram till 19 november , men företaget har redan utrullat rabatter. Under en begränsad tid tar det $ 30 av sin nuvarande linje av Kindle-enheter och diskonterar medlemskap för sin Kindle Unlimited-tjänst. En annan anmärkningsvärd försäljning är på Kindle for Kids Bundle som innehåller den senaste Kindle eReader, kåpan och två års orofri garanti.

Amazon Kindle 10 års jubileumsrabatter

Du måste agera snabbt för att dra nytta av dessa erbjudanden eftersom de bara är bra för 23 oktober till midnatt den 25: e . Här är en sammanfattning av vilka Kindle-enheter som säljs:

  • Kindle för $ 49, 99 (normalt $ 79, 99) - Den grundläggande väsentliga pekskärmens eReader med Wi-Fi-anslutning.
  • Kindle Paperwhite för $ 89, 99 (normalt $ 119, 99) - Har högre skärmupplösning samt ett inbyggt adaptivt framljus för dag och nattläsning. Inkluderar Wi-Fi och gratis cellulär anslutning.
  • Kindle Voyage för $ 169, 99 (normalt $ 199, 99) - Lysare adaptiv ljussensor, pekskärm och sidopress, Wi-Fi och gratis mobilanslutning.
  • Kindle for Kids Bundle för $ 69, 99 (normalt $ 124, 98) - Innehåller den grundläggande $ 49, 99 Kindle med lock. Är inriktad på barn med föräldrakontroll, läsningstider och en tvåårig orofri garanti.

Den enda enheten som inte ingår är den nya premium eReader, den $ 249, 99 Kindle Oasis som inte skickas fram till 31 oktober.

Kindle Unlimited

Amazon erbjuder också en försäljning på sin Kindle Unlimited-tjänst. Det finns en rabatt på 33 procent för ett 12-månaders medlemskap och en rabatt på 40 procent på en 24-månaders abonnemang. Den Kindle Unlimited-tjänsten kan du upptäcka nya författare och titlar med obegränsad tillgång till över 1 miljon e-böcker och ljudböcker med Whispersync-teknik. Det gör att du kan hämta var du slutade från en enhet till en annan.

Amazon erbjuder också rabatter på en mängd olika Kindle-e-böcker. Upp till 80 procent rabatt på ett utvalt antal av sina "toppsäljare". Om du är redo att samla en bra mängd läsmaterial före vintern är det nu dags att spara lite pengar på enheter och titlar för hela familjen.

Alla dessa erbjudanden är till firande av 10-årsjubileet av Amazons första Kindle eBook-läsare. Den tidiga Kindle var stora enheter med många extra kontroller, även ett fysiskt tangentbord. Kvaliteten på eInk var inte störst vid tiden, och bläddra igenom sidor av en eBook var ganska långsam jämfört med moderna läsare. Ändå är det kul att titta tillbaka till var vi var för bara 10 år sedan. Det är trevligt att se Amazon erbjuder några specialerbjudanden för dagens moderna läsare, böcker och tjänster. Vem vet var vi kommer att vara hos eReaders i ytterligare 10 år från nu.

Har du den ursprungliga Kindle läsaren? Kom ihåg hur stor och skrymmande den jämfördes med moderna tabletter och läsare? Hej, det hade till och med ett goofigt tangentbord! Låt oss veta din Kindle-historia i kommentarfältet nedan.