Ta bort Amazon Fire TV Remote Voice inspelningar

Brand-TV är Amazons senaste förspel i marknaden för uppspelnings-media och spelutrustning. En av de anmärkningsvärda funktionerna är dess röstsökningsfunktion. Du håller ner mikrofonknappen och talar in i den. Till exempel, säg "Star Trek" och a det kommer att verifiera vad du sa, och listan över allt Trek-innehållet från Amazon Instant Video kommer att visas på din stora skärm.

Medan det är en bra funktion är lite känt faktum att allt du talar i mikrofonen sparas på Amazon-servrar och knutna till ditt konto.

Enligt Amazon:

När du använder röstsökning på denna Amazon Fire TV, behåller vi röstinspelningarna som är associerade med ditt konto för att lära dig din röst och hur du talar för att förbättra noggrannheten i de resultat som ges till dig och förbättra våra tjänster.

Men om du är medveten om ditt privatliv och hellre vill du inte lagra data, kan den raderas. Så här gör du det.

Radera TV-inspelningar för brand-TV

Öppna en webbläsare på din dator och logga in på ditt Amazon-konto. Gå sedan till ditt konto> Hantera ditt innehåll och enheter . På den sidan kommer du att lista de Amazon-enheter du äger - Kindle's, Kindle Fire, Fire TV etc. Välj din Fire TV och klicka sedan på Hantera Voice Recordings under den.

Observera att här kan du också ändra namnet på din Fire TV.

Klicka på Ta bort i dialogrutan som kommer upp.

Det är allt som finns där. Oavsett om radering av röstinspelningarna försämras blir din erfarenhet kvar att se. Hittills har jag inte märkt en brist i röstsökningsprestanda. Men jag kommer att hålla inspelningarna i en månad, ta bort dem och meddela vad som händer.

Äger du en brand-tv? Vad har du gjort så länge? Lämna en kommentar och berätta om det!