Anpassa Windows 7 Verktygsfält för Classic Look [How-To]

Med Windows 7 uppgraderade Microsoft inte bara utseendet utan också funktionaliteten i Aktivitetsfältet . Stora ikoner ersätter textetiketter, och instanser av samma applikation staplar nu på en ikon i Aktivitetsfältet. Den nya funktionen håller sakerna enkla och minimalistiska och när de är kombinerade med Aero, vackra.

Beroende på vad du gör, ibland är det trevligt att använda den gamla Aktivitetsfältet. Till exempel, säg att du försöker lära ut någon som mormor hur man använder ett nytt operativsystem, eller om du själv inte har tid att justera eller lära sig något nytt. Eller kanske du är rädd för förändring och föredrar sättet "saker har alltid varit." :)

Allvarligt är det dock en av de många mycket bra sakerna om Windows 7; Många anpassningsalternativ finns tillgängliga. Med utgåvan av Windows 7 bara dagar bort kommer vi att börja fokusera mer och mer på Windows 7, det är nya funktioner, hur man använder dem och hur man anpassar det nya operativsystemet. För närvarande låt oss dock bara fokusera på uppgiften för hand och granska hur du återställer Windows 7 Verktygsfält för utseendet på bra ole Windows XP.

Här är några möjliga utseende och den här artikeln visar hur du gör dem

A: Den nya Windows 7 Aktivitetsfältet

B: Windows 7 Classic Functionality Verktygsfält

C: Verktygsfältet för Windows 7 Classic "XP Style"

Okej! Låt oss lära oss hur vi gör det!

Så här använder du den klassiska funktionalitetsfunktionen och XP Style-aktivitetsfältet i Windows 7

1. Högerklicka på tomt utrymme på Aktivitetsfältet och klicka på Egenskaper på snabbmenyn

2. Fönstret Verktygsfält och Startmenyegenskaper ska visas. Markera kryssrutan alternativet Använd liten ikon och välj sedan kombinera Aldrig i Aktivitetsfältets meny. Klicka på OK för att spara ändringar och fortsätt.

3. Högerklicka på varje ikon i Aktivitetsfältet och välj Avlägsna det här programmet från Aktivitetsfältet .

Nu kommer skrivbordet att ha Windows 7-stilen blandad med det klassiska textetikettutseendet. Om du vill fortsätta och använda Classic XP-stilen följer du bara de följande stegen.

4. Högerklicka på ett öppet område på skrivbordet . Från snabbmenyn som visas Klicka på Anpassa .

5. Fönstret Utseende och anpassning ska popup Bläddra ner till Basic och High Contrast Themes . KlickaWindows Classic- temat; Det kan ta ett tag att byta teman beroende på ditt system.

Frågor, kommentarer? Skulle älska att höra från dig!