Ska du få ett Apple Watch Protector-fall (och vilken typ?)

En Apple Watch är elegant i design, så för många verkar ett protektor motbjudande. Vem får ett skydd för en klocka? Du skulle inte lägga ett skyddsfall på dyra klockor som en Rolex. Men med en Apple Sport Watch konstruerad för aktiv användning finns det några bra skäl till den extra försiktigheten i ett fall.

Hygien

Klockor fäller oljor och bakterier så det är ingen överraskning vissa människor får utslag från en Apple klocka. Andra människor har en reaktion på metallen. Medan Apple Watch inte gav mig ett utslag - så var det med Fitbit. Ett klockskydd kan hjälpa vissa människor med utslag. Skyddet skyddar huden från de flesta metalldelarna (förutom delarna i bandet). Det förhindrar också klockan att röra sig och orsaka friktion med metallen. Utan att gräva på TMI, när jag började bära ett skydd, var min handled inte lika skraj. Tvätta skyddet var också en bris.

Mode

Apple begränsar bandens färger och klockorna. För sporten är det bara silver eller svart metall för klockan. Du kan betala $ 49 för ett annat band, men det kommer inte att ändra klockans färg. Om din familj har mer än en klocka, vill du inte välja fel. Precis som ett iPhone-fodral, tillför en protektor en liten individualitet. Mitt favoritskydd gjorde mitt silver Sport Watch till en svart. Jag är en stor fan av svart och grönt.

Fungera

Den uppenbara anledningen att få ett Apple Watch-skydd är att skydda den. Du kan få Apple Care för $ 49 och sedan betala $ 69 för att ersätta glaset. Den täckningen omfattar inte repor - jag försökte och det inkluderar bara brott. Jag insåg hur min klocka blev repad: på löpbandet. Att flytta mina armar fram och tillbaka orsakade min handled att borsta sidorna på utrustningen. Den andra orsaken var mina träningshandskar som gnider mot ytan. Det gummerade skyddet skapade bara tillräckligt med barriär att det gnidde mot dessa ytor istället för klockans ansikte.

När man talar om handskarna slår de ständigt på den digitala kronan eller sidoknappen. Det var ganska frustrerande under träning. Mitt skydd fixade det problemet, men jag var tvungen att hitta den rätta.

Med hjärtfrekvensmätaren fick en häftad handled klockan att röra sig, vilket påverkade avläsningarna. Skyddet håller klockan mer på plats och förhindrar glidning, som nämns under hygien.

Efter några veckor hittade jag den plats jag fick mest repor är när jag oansvarigt satte min Apple Watch på bordet med ansiktet nedåt. Skyddet lyfter glaset tillräckligt mycket av bordet så att jag inte klibbar det lika lätt. Tidiga rapporter säger att för vissa användare har Apple-klockans baksida slitaget. Jag har inte det problemet, men jag är övertygad om att ett klockskydd skulle förhindra det.

Vilka?

Även om jag inte testade dem alla tog jag en bra undersökning av fältet. Apple Watch-fodral är ett rörligt mål, så specifikationerna kan vara föråldrade snabbt, men fallen passar in i tre grundläggande kategorier

Basic Bumper

De flesta av dessa är under $ 10. Jag försökte den poetiska Turtle Skins protector och det var $ 5, 95 med gratis Amazon Prime-frakt och en tre års garanti. Det fick helt jobbet gjort för mig. Jag tyckte om $ 9.99 Luvvitt Ultra Armor-fallet en liten bit bättre eftersom det hade ett digitalt kronskydd.

Förstärkt stötfångare

Företag som Speck gör skydd som innehåller lite hård plast tillsammans med det grundläggande stötfångaren. Jag försökte CandyShell och det var ett bra skydd. Men jag tyckte inte om den massa som den lagt till i min klocka.

Integrerat fall och band

Företag som Lunatik ($ 69, 95) och Poetic ($ 24.95) säljer Apple Watch-band som innehåller ett integrerat fall. Dessa låter dig helt ändra utseendet på din Apple Watch tillsammans med att ge det lite extra skydd. Jag försökte inte dessa fall eftersom jag gillar mitt gröna Sport Watch-band. När jag blir uttråkad med den gröna, försöker jag förmodligen en av dessa fall. Men de är dyrare än bara ett enkelt skydd.

Några tillvägagångssätt till ett Apple Watch Protector

De flesta av dessa plastlock är tunna och tunna. Jag kunde inte testa lång sikt, men jag tror med oljor och svett, de kommer lätt att bryta ner. Jag förväntar mig inte att min väntar mer än ett år eller så. Då kommer min klocka troligtvis att vara en antik jämfört med nyare modeller.

Ett irriterande problem som jag såg med alla fall är att klockan inte alltid sitter på min laddare korrekt. Jag måste placera den precis precis på min laddare, annars skulle jag vakna på morgonen med en Power Reserve hälsning.

Fodral är inte för alla, men lyckligtvis är de flesta fall billiga vilket gör det enkelt att prova ut. Om du vill hålla din klocka i perfekt skick, eller om du bara vill undvika potentiella hudproblem, kolla in några av dem jag forskat på.

Om du använder ett klockskydd, låt oss veta dina tankar om hur det fungerade (eller fungerade inte) i kommentarfältet nedan.