Sladdskärning: Hulu Live TV Beta Första intryck

Hulu är det senaste företaget för att komma in i affärer med streaming-tv-innehåll (OTT) live-tv (dvs. Sling, PlayStation Vue) med den nyligen tillagda Hulu Live TV Beta som den lanserade den 3 maj. Detta gör att du kan titta på live och on-demand programmering från över 50 kanaler, inklusive nyheter, sport, underhållning, barnkanaler och mer.

Hulu Live TV Beta

Live TV med Hulu börjar vid $ 39, 99.month. Och ja, du får fortfarande Hulu befintliga bibliotek på begäran. Baspaketet innehåller också 50 timmars moln-DVR, upp till sex enskilda profiler och två samtidiga strömmar per konto. Det erbjuder de vanliga kabelmedlemmarna som CNN, ESPN, TBS, USA, Disney Channel, Syfy, CBS och mycket mer.

Precis som sina konkurrenter som Sling, finns tilläggsalternativ inklusive följande:

  • Förbättrad Cloud DVR för ytterligare $ 14, 99 / månad. Detta gör att du kan uppgradera till 200 timmars lagringsutrymme för inspelade program och ytterligare DVR-funktioner, inklusive möjligheten att spela in så många program som du vill, titta på dem var som helst och möjlighet att snabba fram genom annonser.
  • Obegränsade skärmar för ytterligare $ 14, 99 / månad som låter dig se så många samtidiga flöden som du vill hemma och tre från en avlägsen plats.
  • Förbättrad Cloud DVR + obegränsad skärm för ytterligare $ 19, 99 / månad. Denna tillägg kombinerar båda produkterna tillsammans och sparar dig $ 10 per månad.
  • ShowTime kan också läggas till. För ytterligare $ 8, 99 / månad får du obegränsat och på begäran tillgång till all ShowTime programmering.

Vid denna skrivning är den nya Live TV-funktionen endast tillgänglig på Xbox One, iPhone eller iPad, Chromecast, Apple TV (4: e generationen) och Android-telefoner och -tabeller. Företaget lovar att stöd kommer till Roku, Amazon Fire TV, Mac & PC, och Samsung TV och Blu-ray-spelare.

På Apple TV (endast 4 generationen) är gränssnittet ganska intuitivt och lyhörd. Överst på menyn kan du välja dina favoritprogram, bläddra i samlingen eller söka efter något specifikt. Bläddra sedan genom menyerna och välj vad du vill titta på eller lägg till den i din lista.

På en iPad innehåller appen ett resizable bild-i-bild-läge som låter dig arbeta på andra saker medan du fortsätter att titta på dina shower. Det är som funktionen Compact Overlay i Filmen och TV-appen i Windows 10 Creators Update.

Tryck bara på skärmen medan du tittar och du får uppspelningskontroller. Du kan även strömma till en Chromecast eller en AirPlay-aktiverad enhet om du har en.

Här är en titt på Android-appen på en Nexus 6P. Som iOS, om du har en Chromecast, kan du strömma den över till den stora skärmen. När du börjar titta på ett program, antingen live eller on-demand, är det också en landskapsvy för bättre visning.

Såvitt Cloud DVR fungerar behöver du bara lägga till innehåll i din My Stuff-sektion. När innehållet luftar Cloud DVR registrerar det automatiskt. Gå bara tillbaka till din lista och titta på den när du vill. Tänk på att du bara får 50 timmars innehåll med grundläggande service och för att få mer behöver du uppgradera till en av planerna som anges ovan.

Avslutar

Sammantaget har jag njutit av Hulu Live på Apple TV (jag föredrar att titta på shows på den stora skärmen vs en tablett eller telefon). Precis som med de andra tjänsterna som jag har provat, inklusive Sling TV och PlayStation Vue, finns det tillfällen då signalen sjunker eller fryser upp. Jag bör dock notera att jag är på DSL och i landet. Om du har en snabb anslutning, skulle jag gärna höra hur prestanda är för dig.

Företaget säger att det arbetar mot att ge en personlig upplevelse. Den har en algoritm som ger rekommendationer baserat på vad varje användare tittar över tiden. När du först loggar in blir du ombedd att välja några av dina favoritkanaler, filmer och tv-program för att få rekommendationerna att rulla. Hittills verkar det vara bra att rekommendera innehåll som jag faktiskt är intresserad av.

Denna tjänst är fortfarande i beta, och det skulle vara trevligt att se ett HBO-paket som läggs till och ytterligare kanaler som de som erbjuds av andra OTT-streamingtjänster. Men den bästa delen är det befintliga Hulu-biblioteket (som du normalt skulle få från tjänsten $ 7, 99 / månad) ingår. Fortfarande, med on-demand-innehåll måste du fortfarande hantera begränsade kommersiella avbrott. Till dess att tjänsten förbättras kommer jag att hålla fast vid PlayStation Vue eftersom dess grundläggande paket börjar på 29, 99 dollar / månad i min region och innehåller alla kanaler jag behöver.

Levande strömmande tjänster börjar bli ett halvt dussin på sistone, precis som musiktjänster ... det finns flera att välja mellan för sladdskärare. De starkaste just nu är Sling TV, PlayStation Vue, DirecTV Nu, YouTube TV, och nu kan vi lägga till Hulu TV på listan.

Lyckligtvis erbjuder varje av dem åtminstone en gratis veckoprov, så du kan försöka innan du köper för att hitta den som fungerar bäst för dig. För att ge Hulu Live TV ett försök, registrera dig för en sju dagars försök.

Är du en Hulu-abonnent och glada över den nya Live TV-funktionen eller föredrar du en annan tjänst som Sling TV eller PlayStation Vue? Lämna en kommentar nedan och låt oss veta dina tankar.